Längtar lite extra idag…

Idag har jag geggamoja innanför skallbenet. Har haft tunga grejer att hantera både måndag, tisdag och onsdag och till slut la sig en hemsk huvudvärk som ett bälte runt axlar och skalle. Vi tittar på något härligt och drömmer oss bort lite istället tycker jag. Blev så inspirerad av Johanna Bradford’s härliga inlägg häromdagen och det påminde mig om att allt det här är precis bakom hörnet nu.

Mina överblommade rosor i vattenbad i växthuset…

En helt magisk bädd av mynta att plocka av från vår till sen höst.

En vilsam stund i den här dagbädden bland gröna väggar, fjärilar och surr från humlor.

Kanske får man sällskap av det här trollet och några böcker.

Eller så kan man korka upp en flaska rosé med sin kärlek och dela lite räkor en ljummen kväll.

I år ska jag hänga upp en gunga i björken och hålla tummarna för att bladlössen drar dit pepparn växer under 2018. Kanske att jag bygger nya högre odlingslådor också så jag får plats med ännu mer dahlior. Som Weronica! Hur fint?!
Och en utedusch såklart!

Och massor av god fika såklart.
Vad längtar du mest efter?

Kommentarer till “Längtar lite extra idag…

  1. Tänker att jag både är bra på at njuta av nuet och drömma/längta!! Blev också så pepp av Johannas fantastisk inlägg och nu också ditt. Jag längtar efter att kunna träna normalt igen, utmattningen satte stopp för detta för många år sedan, och ha liksom inte fått ordning på detta, men nu så skall det bli andra bullar. Vill gärna kunna springa igen, bli stark och sluta passet med bastubad, gud så härligt. Så längtar jag till maj när min familj och jag skall till Mallorca och till att min firma kommer igång på riktigt och att jag och mina partners får massa varierande och roliga uppdrag. Längtar till balkonglivet med morgonkaffe innan familjen vaknat och kvällsmat när solen går ner. Nä nu tror jag att jag måste göra ett sådant inlägg på min blogg också! Kommer på massa härliga saker. Ha en fin kväll, kram Caroline

  2. Jag längtar mest efter att få bli gravid igen. Men också längtar jag till att vi ska åka på resa till fjällen snart. Jag längtar efter sol!
    Utedusch tycker jag ni ska ha, verkar så skönt!

  3. Vi köpte en liten segelbåt i somras och i sommar ska jag lära mig segla den. Jag längtar till att ankra i en naturhamn, plocka fram grillen och placera den på klipporna i kvällssolen och dricka en flaska bubbel. Efter middagen ska jag ta ett kvällsdopp och sen krypa ner under ett täcke med barnen i förpiken och titta på stjärnorna…

  4. Mmm.. så underbart, ljuset kommer snart åter! Längtar efter att dricka kaffe mot den svarta ladugårdsväggen i solen, att plocka in syrén, att kvällsdoppa i kärra, ta en kall öl i solen…. Med mera!!

Kommentarer stängda