Jag fyller 43 år i januari och allt jag egentligen önskar mig är god hälsa för mig och min familj. Tänker jag ett steg längre så önskar jag mig vila, en god massage, en spännande bok och en lång och välkomponerad middag. Tänker jag ännu mer ytligt så har jag drömt mig iväg och skapat ett lite kollage med grejer jag tycker är vackra och som allihop är välkomna in i min famn.

Min favoritparfym är nästan helt slut och jag är lite sugen på att börja använda Erémia från Aesop. Denna fann jag hos Artilleriet där jag också blev förälskad i lyktan och fotoboken. Önskar mig alltid allt från L:A Bruket men mest av allt en god kroppsscrub just nu. En tjusig tröja med vackra detaljer i vanilj från Rodebjer och ett nytt öga att hänga i örat från IamEleni. Nyckelringen och och kimonon är från Malene Birger – älskar allt hos dem.
Blink blink, kanske kan få en liten nyckelring i alla fall…?