Idag var jag hemma hos Johanna Bradford och fotade henne i uppdrag av The Way We Play. Så roligt!
Och oj – så attans fint hon har det.

Drömhåret och drömblusen på en av de tjusigaste bloggare jag känner till. Här hjälper Johanna mig att betala extra P-avgift. Tiden går fort då man jobbar och har skoj.

Det bjöds på kantarellmacka med mängder av permesan. Mums!

När jag är på location och fotar brukar jag alltid lägga in bilderna i datorn och kika att allt är i sin ordning med fotografierna. På detta sätt får de andra som jobbar i samma projekt också en inblick, får tycka till och känner sig trygga i vad det är jag gör. Johanna och hennes alldeles förtjusande prins var nöjda och glada.

Det var så roligt att träffa Johanna och prata ikapp om både det ena och det andra. Tyvärr hinner vi inte träffas så ofta längre och vi jobbar ju inte heller tillsammans numer. Ska ta mig till Göteborg oftare och bjuda in mig på lunch tror jag allt…

Väl hemma mötte mig en stor skål äppelkräm på diskbänken. Äntligen tog någon tag i all fallfrukt på gräsmattan. Tack bästa svärmor!
Vardagslyxigt som tusan!