I detta inlägg kan förekomma reklam för min egna verksamhet

Min måndag kräver hinkvis med kaffe efter helgens äventyr i ambulans med min minsta. Alla dessa förkylningar vid skolstart drog igång stora astmabesvär för honom och till slut kunde han inte syresätta sig själv stackarn. Så tacksam över den fina läkarvård som erbjuds i vårt land.

Men nu är han pigg igen. Hur man nu kan vara det efter tre sömnlösa nätter..hahaha…
Just nu pusslar jag lite med svärmor och har fått gjort lite jobb denna måndag.
Tre ungar, en hund, två bolag och med en man på resande fot. Klart det ska späs ut med lite extra orolig dramatik också…

Jag började ute på Strömma Farmlodge med en fotografering av detta gäng. För du vet väl att det är Farmers Market i helgen.

Nu håller vi tummarna för lite uppehåll så man kan njuta ordentligt av den här fantastiska marknaden.
Detta året kommer vi på FGL inte vara med dessvärre på grund av att vi har för mycket jobb just nu. Men vi kommer faktiskt ha öppet vår källarlokal i Varberg under lördagen om det är någon som vill kombinera besök i Strömma med ett hos oss.
Tips förresten! Just nu har vi frakfritt fram till imorgon hos FGL.

Vilket gäng va!? Marina, Anna, Jennie och Lovisa. Älskar kreativa, glada och företagsamma kvinnor. Kika här för att få mer info om helgen.

Fotograferingen gick kalasfort och jag körde till lokalen med Mir direkt efter. Just nu målar hanverkarna väggarna.

Så spänd över resultatet. Som du ser har vi valt en gråblå kulör som vi tagit fram ihop med Nordsjö. Inom kort ska jag berätta vad den heter.

Färgen ser verkligen olika ut beroende på vart man står i lokalen och hur ljuset faller. Och när möbler är på plats och trappan är målad kommer man säkert uppleva den på ett helt annat sätt.

Alltså – det är så mycket fix just nu. Tusen bollar i luften och mängder av beslut att fatta – jag vet varken ut eller in. Möjligt att det beror på att jag behöver sömn i och för sig…

Väl hemma igen fotade jag material till ett kommande samarbete här på bloggen. Smarriga smaker lades på denna tallrik.
Nu har jag badat och nattat mina killar. Bara en sväng med Boris ut i trädgården nu sedan blir det “Zzzzz… “