Jag författade ett helt inlägg i huvudet under dagens första hundpromenad och nu när jag sätter mig här på kvällskvisten för att blöda ut det bland tangenterna är det helt svart. Åh.
Så synd. Det var något strålande. Jag vet det. Ska bara komma på vad det var, bara.

Idag åkte hela min familj till fjällen. Boris och jag stannar hemma för att jobba. Jag började dagen med att städa hela huset och sedan tog vi en löptur tillsammans.
Älskar att dammsuga, torka av, greja runt och vattna blommor. Det är bästa terapin i annars snurrigt huvud.

Jag fann förra årets påsar med luktärt – som aldrig såddes. Och andra fröer, som Malva och Blåklint. Kanske att jag läser en bok eller två under veckan… Fast, vem försöker jag lura. Jag ska jobba och träna Boris. Punkt.
Största prioriteringarna helt klart.

Har haft det lite svårt med Boris det sista och känt att jag inte räcker till. Min man har fått en ny anställning på annan ort vilket medför ett större ansvar för mig i hemmet. Jag som bygger två bolag och älskar mitt jobb känner mig minst sagt kluven över hur jag ska/kan spendera dygnets 24 timmar. Tre barn med olika behov kräver mycket och först och främst vill jag finnas där för barnen såklart. Och nu kommer Boris i kläm tyvärr.
Nu gör jag en kraftansträngning i hundträning samt att jag försöker klura ut hur vi kan leva smartare och spara tid. Som att handla matvaror digitalt och leja ut vissa tjänster. Håller tummarna för att vi får ordning i vårt ekorrhjul och landar mjukt.

Eftersom mitt bloggupplägg för dagen försvann bland dammråttorna på övervåningen så tänkte jag be om er hjälp.
Ny blogg – nya tag.
Vad läser du helst om här på Krickelin?
Snälla – Ge mig uppslag och ställ frågor i nedan kommentarsfält så ska jag använda detta till kommande inlägg.

Hoppas ni haft en fin helg.

Kommentarer till “Frågestund på bloggen

 1. Hej, hoppas det inte är för sent att kommentera på ett ”gammalt inlägg” hehe vet inte hur det där funkar really.

  Ville mest bara påminna om att inlägget inte behöver innehålla så värst mycket. Förstår att det tar tid oavsett osv men det är trevligt när du delar med dig av små tankar och drömmar. Typ vad som vore härligt att fylla trädgården med. Fina bilder från en promenad eller någon bild på en vardaglighet. Korta inlägg är också trevliga om du inte har tid eller ork till stora. Typ ett hej, idag åt jag en banan med kanel på 🙂 hehe oj vilken hjälp jag var nu.. not. Men ville mest bara heja på och sända en varm tanke och påminna om att vi är många som gillar blögga din <3

 2. Hej Kristin! Tack så mycket för din fina blogg, det är alltid roligt att läsa och se vad du har för dig. Jag tycker om att du har en så fin mix på bloggen, kanske uppskattar jag dina restips eller besöksmål bäst. Skulle gärna se massa Krickelin-guider till olika platser du besökt, med dina favoritrestauranger, fik, platser att hänga på (stränder kanske), saker att göra. T.ex. för Varberg, Sri Lanka, Indien med mera. Gärna städer i Sverige också. Uppskattar de personliga inläggen där du delar med dig av svårigheter allra bäst, online är det så mycket tillrättalagt och just det personliga som ”skaver” lite tycker jag är mest genuint och läsvärt. Uppskattar verkligen att du delad med dig! Stor kram

 3. Hej!

  Tack för en fantastisk blogg, läser den varje dag och finner den oändligt inspirerande.

  Jag är nyfiken på jobb och ekonomi, hur du ser på pengar och karriär i förhållande till ledig tid, man och barn. Hur ni delar kostnader i förhållandet o.s.v. Så skulle jag gärna vilja att du skriver om ditt yrkesval, om du har en bana, långsiktiga mål eller om du mer går med the flow. Hur du tänker om framtiden och vad du kommer att jobba med? Och om du skulle skifta bana helt, vad skulle du jobba med då?

  Sedan så tycker jag att det är spännande med relationer och skulle gärna vilja veta hur du och din man ser på er relation, om ni jobbar aktivt med vissa saker, ser till att boka in romantiska grejer, ger varandra frihet, hushållssysslor o.s.v. Tips på hur ni fått er långa relation att hålla.

  Så till tredje grejen, stress. Vet att du under perioder jobbat för mycket och undrar om du har redskap för att hålla stressen borta när du (som jag) har ett jobb där du kan jobba alltid och hela tiden om du vill?

  1. Bra uppslag – tusen tack. Dessa tar jag med mig till blogginlägg i framtiden.

 4. Jag är en ganska ny läsare på din blogg och du inspirerar mig så mycket!
  I allt du skriver, tänker och funderar.
  Jag skulle vilja veta hur gör du för att varva ner?
  Vad är dina topp tio tips för att varva ner och hitta sig själv då man tappat bort sig i all stress och jobb.

  Med värme,
  Karin

 5. Min stolligaste hund SOVER HELA EFTERMIDDAGEN efter att jag har bett henne “vänta” vid en öppen dörr i c:a två minuter innan hon får gå igenom den. Hon sitter knappast väluppfostrat och väntar utan springer runt och ylar och tycker att jag är galen som begär detta av henne. Men helt klart en lätt övning och toppen om jag har asmkt att göra den dagen 😀

 6. Jag tycker din blogg är så välbalanserad att jag liksom inte kan tänka mig något mer. Haha, bra hjälp! Men jag gillar verkligen hur du blandar inspiration, tips, mode, inredning, reflektioner och vardagliga ting. De bästa gångerna lämnar jag din blogg med ny tillförsikt och lite mer jävlar anamma, större tro på mig själv och att det blir bra om man vågar lyssna inåt.
  Ett inlägg jag tänkt önska från dig väldigt länge handlar om Indien. Du åker ju dit med jämna mellanrum och har säkert en massa bra tips för en indiensugen som jag. Saker man bör tänka på, hur man får ut det mesta av sin resa, platser eller aktiviteter eller mat eller, tja, Indien ala Krickelin (och Mir!), helt enkelt.
  Och inlägg om stil (både kläder och inredning), handfasta råd och tips, vackert foto samt reflektioner är sådant jag gillar bäst här hos dig.
  Tack för en fantastisk blogg! <3

  Ps. Grattis till nya digitala stället – snyggt och bra – och tack för det lilla gilla-hjärtat. Bäst för oss kommentarslatmaskar. 😉

 7. Jag läser med nöje din blandning av inlägg! Lite inredning, lite business, lite hjärta, lite kläder, lite fika och lite djup. Mycket inspirerande blandning! Vill väl ha mer av allt då 🙂 Kanske lite om hur ni tänker när ni designar för FGL, hur ser processen ut? Hur börjar ni spåna på ett nytt plagg eller smycke?

 8. Gillar allt du bloggat, alla ämnen! Men det som gör att du är en favorit är dina foton och färgerna. Himmelskt!

 9. Hur skulle en perfekt sommardag spenderas i Varberg enligt dig? 🙂 ex tips på restauranger till frukost, lunch middag, fik, butiker, smultronställen över lag. Funderar på en roadtrip! 😀

 10. Haha, tänk så det kan bli!
  Jag läser gärna om entreprenörskap och byggande av företag och varumärke. Tips om bloggeriet är också kul. 🙂

 11. Hej! Jag vill gärna veta mer om föräldrarskap hur peppar och motiverar du dina barns kreativa sida? Hur peppar du dem till att tro på sig själva o gå sin väg?
  Tack för en sådan bra blogg!

  1. Föräldraskap är ett klurigt ämne att skriva om tycker jag. Vi lever både med adhd och add och det är stundtals väldigt tungt så jag känner mig ofta kluven till att skriva om ämnet. Det är sårbart. Många andra familjer ser ut att ha det så himla lätt och bra hela tiden medans man själv verkligen kämpar och är vilsen. Jag följer @Mickegunnarsson på Instagram och han ger otroligt mycket bra tips om hur man peppar barn och ungdomar, han är otrolig källa till inspiration och jag försöker alltid lyfta in hans klokskap i vår vardag.
   https://www.instagram.com/mickegunnarsson/

   1. Tack för ditt fina svar. För din ärlighet. Tack också för ditt tips. Önskar att ni finner en balans i ert liv som är ni och inte faller för den lyckade utan för de genuina ni har. Du inspirerar!

 12. Hej Kristin,
  Jag hade älskat ett inlägg med inspiration kring fint att sätta upp på väggarna hemma. Tavlor, planscher, fotografier men också hyllor, lampor, väggfärger och tapeter! Håller på att inreda min lägenhet just nu och känner jag kört fast lite. Så alla tips är välkomna, stora som små! Vilka konstnärer och fotografer håller du extra koll på? Vad inspirerar dig och hur tänker du kring konst hemma?
  Kramar!!

  1. Hej. Toppen! Vilken tur att jag planerar att ha ett inlägg om tavelväggar inom kort nu då 🙂 tack

 13. Hej Kristin,
  Åh känner såå igen mig. Egenföretagare som försöker bygga upp egen verksamhet (som är så roligt) med man som reser, relativt nybliven hundägare till en nu ettårig valp och två barn som behöver mkt av ens tid… Hund införskaffad för dotterns skull och jag med noll koll på hur man ska uppfostra en liten vovve. Gick två hundkurser som inte gav ngt – bara sämre självförtroende.. då vi fick höra att vi hade ouppfostrad hund… Men skam den som ger sig. Kände att det var ngt som inte stämde… Gick istället till en hundkommunikatör och efter två timmar där så hade vi så många nycklar med oss hem. Vi hade visst fått en liten rädd hund på halsen (visade sig sen att han blivit illa tilltufsad vid sex veckors ålder..innan han kom till oss) och det var helt andra saker som gällde för honom än det som vi fick göra på hundkurserna..så vi fick börja lära om helt. Nu har vi en ettårig trygg liten vovve. Såå enormt skönt, vilken skillnad. För oss hjälpte det också väldigt mkt att läsa ”Teach Your Dog 100 English Words”, pdf att köpa på nätet. Läste de områden vi hade problem med och det gav oss såå mkt (på ett väldigt enkelt sätt). Önskar jag hade gjort dessa två “enkla” saker från början, istället för att lägga en massa tid och pengar på kurserna…som ändå blev helt fel för oss.. Varmt lycka till och tack för all fin inspiration! Skulle ju eg handla om vad man önskar läsa på din blogg, men tycker redan du har en helt perfekt mix av allt 🙂
  Kram
  Jessica

  1. Hahaha, typ samma liv ju! kram och pepp din väg!
   Och tusen tack för tips om hundlitteratur.

 14. Hej!
  Underbar blogg! Hämtar så mycket inspiration från dina tankar och bilder <3

  Jag skulle gärna läsa mer om hur du tänker kring fotografering, ljussättning och styling/motiv. Jag är också väldigt nyfiken på hur du arbetar som fotograf när du skapar bilder för böcker, då det är något jag själv skulle vilja jobba med. Hur går det till, hur lägger du upp arbetet, har du din kreativa frihet eller är bilderna mycket resultatet av ett samarbete och hur har det gått till då du fått dessa uppdrag? Jag skulle vilja veta allt kring detta ämne! Strömma – what's your story är så fullproppad med vackra bilder och jag har hämtat så mycket inspiration från just den boken. Väntar nu ivrigt på att få hem Lises Lettering – Konsten att rita bokstäver! Du är en stor inspirationskälla och förebild!

  Ta hand om dig!

 15. Hej Krickelin!
  Jag skulle gärna veta mera om fgl och designen. Är det så att ni själva designar allt?
  Hur gick ni till väga för att hitta samarbetspartners i Indien? Vad har ni för framtidsplaner/visioner för fgl?
  Din blogg är fin! Tack !

 16. Tack för din välformulerade och vackra blogg i både text och bild! Den är som balsam för en trött själ (och kropp också för den delen). Jag gillar särskilt när du lyfter inredning av olika slag – och jag tror det var någon mer här bland kommentarerna som lyfte just det där med hur du får till det? Hur tänker du? Hur gör du? Hur arrangerar du? Planerar du mycket kring ditt hems inredning – i så fall hur? Eller sker allting spontant? Vad får du inspiration till ditt eget hem?

  Både större, mer översvepande kring inredning med helhetsgrepp och mer specifika saker – som hur du dekorerar ett vardagsbord/formar stilleben/belysning av ett visst hörn – är givande.

  Ser framemot att följa dig också i din nya blogg!

 17. Jag tycker att det är roligt när du skriver om och lägger upp bilder på trädgård, blommor, foton från ditt hem och resor samt tips på trevliga utflyktsmål, caféer, hotell osv.

 18. Hejsan,
  Det har ar ju ingen fraga men ett litet tips angaende hundtraning. Jag har sjalv tva hundar som kraver ratt mycket jobb (en Labrador cross och en cockerspaniel), plus heltidsjobb, renoveringsprojekt, etc. etc. Jag har anvant mig av en grupp/foretag som heter Absolute Dogs (http://absolute-dogs.com/) som utvecklar massor av roliga tranings lekar for hundar. Varje lek har ett syfte och tar ungefar 3 minuter att kora. For mig har det funkat valdigt bra eftersom hundarna blir mer trotta av att jobba med hjarnan en med kroppen. Jag kor en lek medan vi ar pa prommenad eller en kvart i tradgarden nar jag jobbar hemifran. Instruktorerna ar VALDIGT entusiastiska men om du kan se forbi det sa ar innehallet bra och hundarna lar sig att fokusera och forsta att du ar kallan till allt kul! De har en del saker som man far betala for men ocksa en hel del som ar gratis (t.ex. e-book med 3-minuters lekar).

  Det har som sagt varit himla bra for mig och mina hundar sa kanske vart att testa?

  Tack for en fin blogg som ger massa Sverige-langtan

 19. Hej!

  Jag läser helst om trädgård, loppis, inredning och mode. I den ordningen ungerfär. Så fin ny sida <3

  /Elaine

 20. Med ett godkännande av Kristina, så fick jag lov att dela med mig utav ett skavsår, en 41 åring kämpar med. Finns det någon mer därute, som har envisa tankar om kroppsnojor? Antagligen. I unga tonåren fick jag anorexia, blev ”frisk” några år senare. Jag vet nu att jag aldrig blev helt bra. Jag lever ett helt normalt liv med en sjuåring o man, bor i villa och är nykläckt tandsköterska. Men drömmer fortfarande om att få arbeta med det jag är bäst på… Livet rullar på, skulle vem som helst tro, men dygnet runt finns det någon på axeln. Han är sådär otroligt liten, nästan osynlig och utan större påverkan, men han sitter där…bestämmer vad jag bör äta och inte, vad jag är värd att stoppa i munnen och hur långt och ofta jag bör springa. Och Herregud, nu när jag nyss fyllt 41, ska jag minsann visa att vikten inte ska öka! Nej! Helst lite mager, för att visa att jag har pli på mig själv! ”Och jag är så duktig och smal o vältränad! ” jovisst! Älskar att röra på mig, men vad vet jag om gränser och normalt? Visserligen börjar jag lyssna på mig själv, vad gäller gränser och glädjen i att träna. Jag börjar mer och mer inse att jag tränar för framtidens styrka och för stundens njutning, och där är jag faktiskt oftare och oftare ärlig mot mig själv. Men maten då? Känslor som kan dyka upp? En spontan pizza är bättre än en planerad. Den planerade har oftast Planerats med stort P, fram och tillbaka, fördelar nackdelar, är jag värd, hur har matintagsveckan sett ut??? En spontansemla på jobbet! Ärligt, så klarar jag det inte. Punkt. spontansemla hemma mitt i veckan? Nja. Kan funka. Ständig ångest för ostmackorna jag äter till frukosten, men äter dem. Och njuter. Bravo! Försöker sååå att inte ställa krav på mig själv! Måste ge mig mer. Slappna av mer och leva utan kontroll. Har många gånger tänkt, på söndagskvällen, att nu, denna arbetsveckan, skulle jag kanske satsa! Att lägga det jag älskar som mest i matlådan! Utan ångest, bara en massa njutning! Jag vet att min mage inte mår bra av en massa grönt, den bullrar sönder och växer…skulle jag våga dra ned på det gröna i några dagar och fylla ut med potatis, pasta? Jag njuter. Ofta. Jo, det gör jag. Men ständigt under uppsikt av mig själv. Radarn är alltid på. Men jag är så van nu. Dock hade det vart fint om radarn skulle haverera nån dag, bara sådär! Nån som känner igen sig? Nån som skulle vilja köra gärnet med mig, mot ett friare liv, utan lupp och kontroll? Tack, Kristina för att jag fått vara med här! 😊

  1. Så klok du är och så bra tankar. Gissar att detta kan vara en hjälp på traven http://www.emmasvintage.se inlägget om våra vanliga kroppar. Jag har samma historia som du och har fått bort axelspöket. Genom att göra just så som du hintar om att försöka försvinner det bit för bit. You Can do it. !!
   Kram

  2. Jag känner igen mig mycket Angelica. Har under många perioder haft nojor kring mat – mycket för att det är det enda jag kan kontrollera själv när allt annat är upp och ner. Det har känts skönt på ett sätt men varit väldigt ångestfullt också stundtals. Förlåt för att jag inte svarat förrän nu och tack för ditt avtryck här. Jag vet att den betyder mycket för många som kämpar med liknande situation.
   kram K

 21. Älskar det mesta redan! Tycker om dina bilder! Mode är alltid kul! Och hur ni jobbar på FGL! Och din vardag, hur lever du en vanlig vecka? 😊

 22. Hej! Jag läser gärna mer om konkreta inredningstips. Alltså jag älskar att titta på inspirerande bilder men ofta känner jag efteråt – men hur tusan GÖR jag för att få det så där snyggt och härligt? 🙂

 23. Hur bygger man upp en bolag, alltså hur funkar det från början, att få in kunder och inkomst? Hur fan gör man?? Vad är det för andra bolag du bygger bredvid FGL?
  Och jag skulle gärna vilja se lite mer bilder från ditt vackra hem 🙂

 24. Hej Kristin,
  Jag tycker det skulle vara intressant att läsa om hur du har jobbat med din självkänsla / självförtroende. Tänker att med allt du byggt upp och skapat i form av företag och kreativitet så kanske du har känt av den där rösten någon gång, den som säger “inte kan du göra allt det här”. Hur har du hanterat det? Hur jobbar du bort tvivlet (om det dyker upp)?

  I övrigt så gillar jag att du bjuder på blandningen av livet. Att du fokuserar på bra saker men inte väjer när det svåra dyker upp.

  Ha en fin vecka / Johanna

 25. Jag skulle väldigt gärna vilja ha en rundtur i ditt vackra hem! Se hur du har inrett och höra hur du tänker om det. Och gärna mer om ditt foto!
  Tack för all inspiration som du delar med dig av på bloggen. Jag gillade särskilt inlägget om hur FGL kom till och så Sri Lanka-resan förstås!

 26. Jag tycker väldigt mycket om dina inspirerande bilder! Inlägg om resor & inredning gillar jag bäst. Min fråga är: Vilken är din absolut favoritväxt som finns i ditt hem?🌿

 27. Din blogg innehåller redan allt jag som läsare kan önska mig! Den är så inspirerande på alla plan-har följt den under flera år nu.
  Det är fantastiskt att så otroligt mycket kan få plats under bara ett tak-din blogg.
  Så länge författaren/inspiratören själv är inspirerad och tycker om det den skriver om/fotograferar- sänds ju den gnistan vidare till oss läsare, vad det än handlar om.
  Tusen tack för så himla mycket!!!
  Allt Gott
  Viveca

 28. Hej! Förstår bekymret med livspusslet. Har själv 4 barn deltid och jag jobbar färre h de veckor vi har alla barnen hos oss, dvs varannan vecka.
  Tyckte det var superbra tips med att ta in träningshjälp med en hundcoach! Jag tycker ofta att privatlektioner i olika sammanhang är toppen! Då kan man själv välja tidpunkt och få effektivitet och fokus på tu man hand.
  Läxhjälp till barnen, städerska och hjälp m barnvakt dvs hämta barn på frskl skola och ge lättare mellanmål är något som de flesta jag känner som är upptagna företagare,
  tar hjälp av. Framförallt läxhjälp är något som är guld värt!! Att arbeta med det man älskar är såååå härligt och då tycker jag att man absolut ska ta hjälp med det man kan, så att tiden med barnen är kvalite’.
  Hitta lösningar som funkar för ER familj och bry dig inte så mycket om vad andra tycker.
  Det är mina bästa tips.

  Jag älskar att läsa om inredning och hur du och ni tänker. Var du får inspiration ifrån och undrar även hur Ni fick idén till FGL

  Tack för att du delar med dig
  Hälsningar från Cattie

 29. Hej!

  Har varken barn eller två bolag men en hund och känner verkligen igen mig i känslan av att vara otillräcklig. Jag grät på toaletten. Det var så viktigt för mig att jag skulle ha en lydig hund. När hunden inte gjorde som jag ville var jag en misslyckad hundägare (och människa, såklart). Men ledaren på valpkursen jag gick sa en sak som jag höll fast vid: den hund du tränar i dag får du när den är ungefär 2,5 år. Till dess avlöser faser varandra som gör att de är omöjliga, av olika skäl. Så när hunden var som värst och inte alls låg still/satt fint/gick fint i koppel tog jag ett djupt andetag och tänkte “jag tränar nu, och får tillbaka det när hunden är 2,5”. I dag är den drygt 2 år och idag på stranden insåg jag – jag har en ganska lydig hund! Helt plötsligt 🙂
  Vad jag ville säga – vet att det suger (jag jobbade också som frilans och satt hemma med odågan första halvåret) – du är inte ensam, och det blir bättre!

  Jag skulle gärna läsa mer om trädgårdsarbete och olika inredningsprojekt, det var det som gjorde att jag hittade till dig från början!

 30. Här kommer lite uppslag! Egentligen är det sådant du har skrivit om eller berört tidigare men som jag inspireras av, reflekterar över eller läser igenkännande.

  Företagande – högt och lågt
  Livsreflektioner
  Vad inspirerar dig?
  Vad driver dig?
  Ditt liv om 10 år!
  Lärdomar vs fallgropar
  Din stil – inredning och mode – tankar, utveckling osv
  Surf (är själv nybörjare) och tips på resmål
  Hälsa – högt och lågt

 31. Hej Kristin, jag läser gärna om din vardag och fina tankar om olika ämnen, som t ex träningen. Är allra mest förtjust i bilderna från ditt hem och din trädgård. Dina inlägg om Varberg och fjällstugan gillar jag också! Gillar faktiskt din blogg precis som den är, och läser / tittar på dina bilder, dagligen! Tack för all fin inspiration!

 32. Jag tycker så mkt om din blogg som den är, men det kanske inte är till så stor hjälp om du önskar input till nya inlägg och så… men kanske hur du tänker kring stil och kläder, eller hur du hittade din stil. Tack för en storartad blogg. Den har ett sällsamt lugn som jag älskar.

 33. Ett tips för att få ut mer av tiden, särskilt när hunden kan kännas vara i vägen är att anställa en hundrastare med erfarenhet av att ge hundar hjärngympa samt fysisk aktivitet. Alltså att delegera hundträningen till en andra part, kan vara över ett par timmar eller hela dagar. Jag jobbar via DogBuddy med detta och resultaten har varit önskvärda. Såg dock nu att Dogbuddy inte finns i Varberg, men det kanske går att fixa på annat håll.

  PS. Du är fantastisk!

 34. En grej som är bra om man har en hund som biter på grejer (eller är understimulerad av någon anledning) är att ge hunden deras mat med mat-puzzel. Det finns särskilda ”skålar” man kan köpa som de måste mentalt arbeta för att få tag på maten. Då blir de trötta o stimulerade.
  Också att stoppa in mat i ”Kongs” (en gummi-leksak med hål i) och stoppa i frysen för att sedan ge då hunden är ensam. Då in de jobba en bra stund med att försöka få ur maten ur leksaken och därmed blir stimulerade.
  Det finns en massa recept på internet om vad man kan stoppa i i en Kong.
  Kanske något av detta kan hjälpa med Boris.

  1. Tack!! Ska kolla upp detta. Har några gummilekdaker jag stoppar in godis i ibland men han fixar det rätt fort.
   Jag gör flera olika sök-lekar varje dag med honom men han verkar liksom inte bli mätt på stimulans.. ghaaa… men han är i en “slyngelålder” just nu och lite odräglig. Dock lättlärd när man verkligen ägnar han all uppmärksamhet och tränar honom.
   Mitt bästa trick är att gömma massa hundgodis i trädgården och sedan låta han söka efter dem ett bra tag så jag får jobba ostört, hahahaha…

 35. Hej! Jag är lite nyfiken på din bakgrund. Har läst din blogg i kanske 1-2 år, men vet ingenting om vad som hände innan dess (förutom det du berättade i tidigare inlägget om historien bakom FGL! Det var superintressant!) Så vore spännande att veta var du kommer ifrån, om du har pluggat, hur du hade det som barn… ja, din livshistoria! Haha förstår att det kanske är mycket att begära, men ett axplock kanske i alla fall? 🙂 Tack för en finfin blogg!

Kommentarer stängda