Denna onsdagen var det Alla Hjärtans dag och jag var hemma med Igor som var lite krasslig. Vi bestämde oss för att åka på loppis för att handla något mjukt för Boris att ligga på. Jag blev fast bland de blå vita vaserna och urnorna som de bevarar bakom kassan.

Döm om min förvåning när blicken landade på en stor urna Blå blomster, Royal Copenhagen. Vem lämnar in en sådan på loppis?! Vilket fynd!
Alla tre är fantastiska hantverk och är fina bara som de är i grupp eller med något blommigt där i.

Till grannflickan Stella fann vi en liten svan att ha på nattygsbordet.

Jag blev alldeles pirrig och glad över mina fina köp på loppis och åkte direkt för att skaffa något fint att placera där i. Rosor, anemoner, ranunkler, nejlikor och några andra jag inte minns namnet på.

Några rosor plockade jag av bladen på och lät dem stå i små glasvaser. Så himla fint tycker jag.

Och ett stort fång brudslöja stoppade jag ner i denna vas.

Men idag bytte jag plats på buketterna och det blev nästan ännu finare. Snittar om blommorna och byter vatten för att hålla dem fina länge.

Såg att Elsa har ett inlägg om sin “vasgarderob” och vad hon väljer för sorts blomster till dem idag. Kika här – Bra tips och så fint!

Kommentarer till “Fynd – Royal Copenhagen, Blå Blomster

  1. Hej söta Kristin,
    vem har gjort dina fantastiska ljusstakar i form av lejontassar? Helt och hållet underbara!!
    /Sophie

Kommentarer stängda