Hej. Det är fredag kväll och jag har tänkt på bloggen flera gånger denna dag men på något sätt har andra saker prioriterats framför. Det började med att jag vid 07.30 såg att det skulle regna och vara kallt hela dagen och därför sa till min son att ta på sig extra mycket kläder även fast det var helt ljummet och blå himmel. Så konstigt tänkte jag då jag var ute med hunden – när ska det börja regna egentligen… Inte ett moln på himlen. Det visade sig att jag hade vår franska by inställt i väderappen. Så tokigt tänkte jag och tänkte direkt att jag skulle berätta det i bloggen är jag kom hem. Också skriva om fotograferingen igår och lanseringen på söndagen.

Men jag blev så trött. Och så satt jag bara med redigering av bilder med avbrott för trädgårdsarbete och hux flux hade dagen gått. Så jag kikar in här nu istället, medan min man tar disken efter middagen och barnen drivit vidare till sina vänner och grejer. Solen går ner bakom körsbärsträdet och jag har badat kallt. Allt är fint inom men lite skavigt utanpå. Så som det kan vara ibland.

Kronärtskockorna är nere i jorden, det mesta har fått ny jord och gödsel, tvätten är gjord och ta mig tusan, jag dammsög också. Älskar dagar då jag är hemma själv och betar av jobbet samtidigt.

Nu blir det reklam för jag har en ny lansering med mitt KLco på söndag. Igår fotade jag mig igenom linneplaggen med modellerna Sofi och Camilla ute i Tvååker.

Tycker så mycket om den här klänningen. Den heter Charlotta och tro det eller ej men det är mitt andranamn och det är faktiskt min namnsdag just idag. Det är dagen för alla Charlottor!

Kolla så fin!

Jag hade med mig te för att knäppa lite foton också men blev mest stressad av det. Får återkomma till location för tefoton en annan dag och bestämde mig för att fokusera på modellerna och kläderna istället.

Denna gång var det bara jag och dessa två. Då har jag alla kläder på en klädställning, en lista i min telefon jag bockar av med, rekvisita längs en hel vägg, fika på ett bord och en skärm jag håller med ena foten då jag fotar dem bägge eller får hjälp av modellerna. Funkar riktigt bra!

Den här pyjamasen är så härlig. Använder min varje dag sedan några veckor tillbaka.

Även denna oversized skjorta som heter Jennie. Den är underbar!

Och för alla er som älskar Emily klänning, nu kommer den i en ruta.
Släpp på söndag klockan 15.00 hos KLco.se. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *