Jag står still med tåget i Kattarp och det verkar som att jag rullar in i Varberg efter midnatt…
dagen började dock med att jag stängde luckorna till huset, vred av gasen och låste porten. Därefter tog jag min lilla hyrbil och körde med Madona och Celine Dion skrålande från högtalarna. Ja, har verkligen svårt att finna någon fransk radiokanal jag gillar. Jag längtar hem till familjen.

Det har dock varit väldigt bra att vara här nere på egen hand i några dagar. Saker och tinga har fallit på plats och jag har fått mycket gjort. Jag trodde jag skulle läsa, träna och jobba mer men det är som vanligt. Jag har alltid höga förväntningar och är tidsoptimist. Jag är nöjd ändå.

Vi tror att huset är från runt 1850. Jag har funnit ett gammalt dopbevis i en låda från 1800-talet. Så häftigt!

Vårt mest moderna skåp. Här står x-box och tv. Jag glodde på Netflix igår kväll och tryckte faktiskt ett avsnitt till denna morgon. Blev helt fast i den här ju!

Skönt att ha en bra soffa på plats. Det saknade jag i vårt tidigare hus i byn.

Morgonens frukost. Man kan tycka att det är fånigt att göra maten fin när man är själv men jag har hört att det är jättebra. För ögat äter först och inflammation minskar i kroppen av förundranseffekt och så vidare… Ja, jag väljer att tro på det i alla fall. Så det är inte bara för att jag jobbar som bloggare och fotar min mat ofta. Men det är klart att det är roligare att fota och dela om maten är vacker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Sista dagen i huset

  1. Så underbart huset är! Blir extremt avundsjuk, eller ja, avundsfrisk ska man väl säga 😌