Jag fyllde 40 år för ett par veckor sedan och är fortfarande alldeles varm i magen efter all uppvaktning.

Jag bjöd in ett gäng kompisar till Kallbadhuset en torsdag i slutet av Januari,. Jag hade hyrt stället och santidigt passat på att beställa mat från Verket för att göra det så enkelt som möjligt för mig själv. Mest fokus på härligt häng ovch minimalt fokus på att fixa och vara värdinna. En kväll med bastu, bad, skratt, god mat och fina samtal. Bättre födelsedagsfirande kan man inte ha. Inte en enda plockade upp mobil eller kamera under hela kvällen och detta kändes också så himla fint, genuint och härligt.

Mina tjejer var så himla gulliga och hade tänkt ut något alldeles speciellt i gåva. Tänkte visa verktygslådan jag fick. En låda fullproppad med bra saker.

En bunt torkad salvia från Lisas trädgård  – att använda som rökelse. Böcker, choklad, läppstift och scrub. Samt en dag på Prostens Pizzeria för att baka pizza ihop…

Jennie hade stoppat ner sin egen poesi i lådan. Alltiod klockren –  med två påsar att andas i.

Frida gav mig en dahliaknöl och en mängd frön från sin trädgård. Och en vacker vas hon själv drejat – till alla mina sommarbuketter.

¨

Asken där fröna låg i hade hon också gjort och jag fann både Ringblomma och Vallmo bland små inslagna paket, samt instruktioner hur jag skulle gå till väga då jag sår.

Lisa hade gjort en fin tygpåse med ett av ett tyg hon tryckt själv. Alltså – mina vänner är genier, så begåvade!
I påsen låg allt jag behövde. Såsom lösögonfransar, nagellack, ansiktsmask  och läppglans. I en mindre liten dovt ljusblå sammetspåse låg något så himla vackert.

En berlock med en trädgårdsros på som gick att öppna. Hon fann den på loppis för flera månader sedan och tänkte direkt att den var till mig. Så himla fin!!!
Ska be henne skriva något klokt på en lapp och lägga där i. Vilket underbart minne att bära runt på runt halsen.
Miranda hade lagt ner en flaska bubbel men den har jag redan druckit upp och Marina stoppade ner en skojig bok som ligger på nattygsbordet och inte kom med på bild. Anna hade också lagt ner biljetter till operan. Åh!

Tack tjejer! Så fin verktygslåda – känner mig älskad och uppskattad till tusen. Detta är ju för övrigt ett himla bra tips på present då man ska uppvakta någon. Gå ihop och skapa en verktygslåda som ni fyller med skatter ni vet uppskattas av den som fyller.

Kommentarer till “Fyllde 40 år – fick en verktygslåda

  1. Grattis i efterskott! Låter som ett härligt firande. Klokt att välja firande där man gör sådant man gillar tillsammans med de människor man gillar.<3

Kommentarer stängda