Min vän Carolina ger alltid de bästa och mest genomtänkta gåvorna. Då också alltid med tillhörande  personligt kort som hon fixat och skrivit ut.

När vi lunchade sist så plockade hon fram ett prickigt paket och sa ” äsch, det är inget speciellt – men jag tänkte på dig”.
Alltså – Hon är så himla fin rakt igenom på alla sätt. På loppis hade hon fyndat en vacker bok fylld av coola illustrationer.

Och så hade hon sett dessa bilder på Pinterest och tyckt att de påminde så mycket om mig. På baksidan av kortet fann jag detta collage och i paketet låg det dessutom en galet fin blus.

Inte samma som på kortet men så lika, visst?
Så fin med knapparna i ryggen.

Tusen tack bästa Carolina! Blusen finns här på rea just nu om det är någon som blev sugen.

Idag har jag suttit och förberett kommande inlägg och lagt upp planer om när de ska slutföras och publiceras. Jag har också pratat i telefon i en lång stund med denna fina tjej. Att vara bloggare kan vara så väldigt ensamt så det gäller att finna likasinnade att prata med. Peppa och peppas.
Denna helg ska jag jobba på FGL Store och det är himla mysigt. Perfekt lördagsnöje om du frågar mig. På eftermiddagen kommer man hem till en glad och ledig familj som fixat god middag och mysiga aktiviteter.

Och du! Två riktigt läsvärda och viktiga inlägg som Sofia länkade till idag. Jag länkar vidare och beundrar de båda bloggarna enormt mycket.
Stora ärliga kroppsinlägget.
Tre saker jag tänker på just nu.

 

 

Kommentarer till “Tips på fin blus och genomtänkt gåva

  1. Hej! Tack för jättebra länktips. Var verkligen läsvärda bägge två. Och fina gåvor du fick 😃

  2. Åh hjälp vad fint. Tappar nästan andan i hur vackert detta är, både från själ till yta. Även om jag också vill ha den där fantastiska blusen så är det så himla imponerande att den redan är slutsåld. Kan inte vara en slump <3

  3. Så fint med gåvor o förslag på andras inlägg! Mumsar själv på ett skavande och personligt inlägg som jag funderar på att dela med mig på dina kommentarer. Skulle det vara okej, tänker jag då? 😍 trevlig helg.

Kommentarer stängda