Här kommer några glimtar från min vecka fram till torsdag eftermiddag.

Jag åkte upp till Umeå i måndags och landade på Clara och Annakarins kontor. Vilken fin stad! Vi gick längs älven, åt lunch och pratade om arbetet och livet i stort och smått. Så fint att träffa likar och utbyta erfarenheter.

Jag satt också i deras vackra lokaler och förberedde min presentation inför kvällen.

Tack till alla som kom! En del hade åkt så himla långt för att träffa mig och lyssna och det gjorde mig såklart både glad och ödmjukt tacksam. Direkt efter föreläsningen så hoppade jag på ett nattåg till Varberg igen.

Då jag kom till Varberg hann jag med en löpartur, ett dopp i havet, gossiga kramar från Igor och sedan stämplade jag in några timmar hos FGL Store för att sedan gå in hos grannen och ha en workshop med Brukstorget.  Wow – Vilken kreativ kväll det blev. Svävar fortfarande på energierna därifrån. Har du en verksamhet som du tyckert passar i vårt område så tveka inte att höra av dig  till fastighetsägaren – det finns lokaler lediga.

Jag smet då mörkret la sig och passade samtidigt på att låsa och larma i våra fina lokaler.

Stannade på vägen för att fota det vackra solrosfältet i området bara… Vilken bra idé att odla dessa här. Nu stannar jättemånga här och fotar sig just på denna plats.

Torsdag morgon och vi hann med ett litet fotojobb för Instagram innan Igor gick till skolan. Så fina ihop!
Detta är ett bra sätt att tjäna extrapengar på tycker Igor. Han stämplar påsar eller är med på bild – och får naturligvis också län för sin insats.

Jag samlade ihop veckans fynd och fotade dem. Hann smita in på Röda Korset och köpte en matta och ett litet silverfat. Den fina ägghållaren har  @axkostochkeramik gjort. Gå in och följ henne  – hon är grym!
Och så var jag på posten och hämtade en gåva från Götefors.

Så vackra fat med daggkåpor på. Det är naturligvis Emma von Brömssen som står bakom mönstert och det blir ett fint tillskott till min samling. Tack!

I växthuset har jag hängt loppisfyndade tavlor från Carl Larsson. Fint.

Kolla mina höga solrosor och gigantiska dahlior.  

Gigantisk minst sagt. Heter den Ottos Thrill tro?

Hamnade i köket på mitt blå skåp.

På torsdagen jobbade jag ute bland blomsterängar med Hanna Wendelbo. Vi fortsätter faktiskt med arbetet idag och vi får så himla fint bildmaterial.

Hoppas vi kan trycka i oss lite god fika idag också…

 

Kommentarer till “Glimtar från veckan

Kommentarer stängda