“Ska vi poppa popcorn och titta på en film ihop?”
Det är måndag och klockan är inte mer än fyra på eftermiddagen när jag och de två bröderna kurar ner oss i soffan med varsin skål på magen. Sedan tar jag ett långt bad och slänger in frysta pizzor i ugnen. Den som kryper ner med mig i sängen för ännu mer film eller serie efter detta är lovad handmassage – för det är jag så bra på tycker hela familjen.
Det har varit en långsam dag och det mesta på min lista är sparat till imorgon för att det ska inte ligga någon som helst prestation på mig idag. Bara vara rakt igenom. Och imorgon ska jag lyssna färdigt på min ljudbok och tömma köket på grejer vi inte har användning av längre. Rensa. Så skönt när det äntligen blir av. Vi har bott här så många år nu och det är en salig blandning av allt möjligt och proppfullt i skåpen.

Från det ena till det andra. Vi har letat i flera år efter stolar till vårt matbord men vi hittar verkligen inga som vi båda gillar. Jag vill inte ha nya men det är också riktigt svårt att hitta åtta vintage som passar vårt hem. Förra veckan sprang vi äntligen på Artilleriets egna  gröna Ton- stol i kulören Sage och lädersits. Jag tror det är dem vi ska ha. Ska känna på det ett tag först bara. Vårt nuvarande matbord ska få flytta till jobbet och vi letar efter ett runt i kalksten. Fast jag vill hellre ha ett gammalt runt träbord med fin patina. Jag vill egentligen inte ha nya grejer… Min inspiration ser ut som ovan.  Men frågar du min man vill han troligtvis att det ska se mer ut som nedan.

Jag kan också tycka detta är väldigt smakfullt och stilrent, men jag saknar livet i denna sortens inredning.
Tur han låter mig hållas.

Kommentarer till “Gröna stolar och om att bara vara hemma

  1. Har Thonetstolar själv och älskar dom. Blir roligt att se vad du väljer, och det kommer att bli snyggt om jag känner dig rätt. Kram

  2. du har helt ret i at indretningen også kan blive for steril

  3. Fina inspirationsbilder,
    Köpte ett par Tonstolar av den modellen, tycker de är så fina, fast mina lite mindre barn slank igenom ryggen! Finns inget ryggstöd för dem, det hade jag inte tänkt på. Men era är nog stora nog.
    Man ser inte allt från början…

    1. Nämen, är det sant!? OMG. Hahaha, nä, mina barn är tonåringar och vuxna – däremot har min svärfar nästan ramlat igenom de stolar vi har pga så dåligt skick av den höga åldern de har… hahaha

Kommentarer stängda