Det är lördag kväll och jag har precis kommit ut från bastun, duschat och ställt mig med maten. De andra i familjen spelar VR tills de blir alldeles svettiga och har laddat för en riktigt bra familjefilm efter middagen. Tur allt gör sig själv i ugn så jag kan slå mig ner och skriva några rader till er.

Jag har beslutat mig för att skjuta upp bokcirkeln denna gång – jag har inte hunnit läsa klart och flera av er har skrivit till mig om att de sitter i samma sits. Är det ok?
Maj är ju full av allt – vi får läsa sen.

Kolla vad det blommar i min trädgård! Och nu ska alla sommarblommor ner i rabatterna. Gräver nog ner det sista imorgon….

Men alltså tulpanerna! Kan vi ta en stund och bara glo och njuta av detta?

Jag ställer dem överallt – en bukett har till och med åkt in vid drejskivan i ateljén.

Den är inte välanvänd men den finns ju kvar – snart kommer en toppmatad ugn och så har jag beställt tre glasyrer i olika nyanser. Brunt, gult och vitt. Och lite aska. Har ingen aning om vad man ska ha det till men såg att en keramiker använde det i processen. Ska lära mig. En sak i taget. Jösses vad jag längtar efter att utmana mig med något nytt.

Hoppas ni har en mysig helg.

Missa inte Hanna Wendelbos och min live imorgon kl 10.00 på Instagram förresten.
Så glad att den är en sådan succe – över 29 000 personer har nu sett vårt senaste avsnitt då jag var resande reporter från Mårbacka och Hanna visade sin planering för trädgården. Kollar ni på oss om söndagarna?
Kan ni ge mig lite feedback på vad ni tycker?

Kommentarer till “Hälsning från blommande trädgård

 1. Så bra att bokcirkeln skjuts upp. Jag är inte färdig än med boken. Hinner inte riktigt med heller. Men av det jag har läst hittills så är den bra och engagerande (upprörande mm). Jag lyssnar på din och Hannas trädgårdslive. Så mycket jag lär mig av er och vilken energi och glädje ni tillför. Särskilt i en tid som denna med pågående pandemi.
  Tack för att ni finns! <3 <3 <3

 2. Hej!

  Hur länge är bokcirkeln uppskjuten? Jag har inte heller läst klart senaste boken då jag fick hem den så sent (fördröjd leverans från bokus) och så är den ju ganska så lång, 500 sid. Men snart är jag klar med den. Och om cirkeln blir uppskjuten under en längre period så kanske jag hinner läsa de två första böckerna.

  Hälsningar från Maria

  1. Ja, vad tycker du? Ska vi säga till midsommar?
   Är det för länge`? Jag ska fråga på instagram i en story vad andra tycker, Återkommer i ett nytt inlägg om detta.
   börja du på de andra – Blå och skuggjägaren var grymma!!!! Och otämjbar var också väldigt bra!

   1. Har läst klart boken nu. Blå och Skuggjägaren har jag också läst. Ska ta tag i Stöld och Otämjbar.
    Midsommar känns långt, men jag anpassar mig 🙂

 3. Tycker så mycket om er live! Just mixen av odling och annat, som idag att man också ska chilla och inte blir så stressad av alla andra. Sånt mys!

 4. Jag älskar eran live 🌸 lär mig alltid något nytt! Ni är guld värda, så inspirerad av er 💖 kram

 5. Lyssnade idag för första gången. Så härliga ni är! Känner mig inspirerad och njuter av allt som gror och blommar hos er🌱 Högt tempo och många frågor blir besvarade 👏🥰 Ska dra på mig stövlar och regnkläder nu och ge mig ut och plantera ut mina dahlior, luktärter och direktså blomstermorot.
  Superbra att vi skjuter lite på bokcirkeln 🙌

 6. Älskar er live 🙌 Helt ljuvligt, härligt med all inspo, tankar och tips🤗 På ett härligt lättsamt sätt….och bara allt prat och ”surr” om allt som dyker upp, högt och lågt….👌🍃🌿💚Bästa starten på söndagen😁🥰

 7. jag älskar söndagmorgnar med er. ni kompletterar verkligen varandra. hanna med sin expertis, du stoppar och frågar om varför så vi andra också lär. du och ni har en fantastisk energi Kristin, heja er! ♡

Kommentarer stängda