Hej. Stig in i mitt kök vetja – här tronar tulpanbuketterna upp sig på skåpen och tavlorna är så många så de får inte ens plats på väggen. Sarah Klang står för soundtracket denna torsdag och dagen går precis i den takt jag behöver. Klängväxten är i blom i köksfönstret, jag brygger tekanna efter tekanna och bär med mig ut i trädgården eller till soffan.

Idag har jag bara varit hemma med undantag för promenader i skogen med Boris – jag har hämtat hem och försökta landa.

Så här kommer nu ett långt inlägg med mängder av bilder från min förmiddag.
Blogginlägget innehåller information om min egna verksamhet.

Jag packade upp vårt nya smycket och hängde det runt min hals. Så vackert och magen pirrade härligt av att det äntligen var ett färdigt halsband – från idé till handling och sedan till klar produkt. Det är en resa.
Vill ni höra mer om den?

Ser ni – det är Hanna Wendelbos vackra pelargon som vi skapat både linneplagg och anteckningböcker av – nu även en vacker amulett i silver som hänger alldeles lagom tungt runt halsen.

Det är Johanna Garmland som gör alla våra smycken och våra andra Mårbacka smycken har sålt så himla bra – det är till och med många som lämnat in sitt gamla guld och skapat vår design med.
Vi har ett smycke som heter Subbe Fyr, fyren här i Varberg – det är väldigt uppskattat också. Så glad för det fina samarbetet med Johanna.

Vi lanserar detta smycke i början av juni då vi släpper hela kollektionen med mönstrade linneplagg.

Men en annan rolig grej – vi lanserar tröjor i finaste merinoull på söndag. 100% europeisk merinoull – så stolt och glad över detta.
Jag tycker det är fint att stoppa in den tjocka tröjan i brallan så här.

Här har jag suttit och jobbat idag. Men du – följ med mig ut i trädgården nu istället….

Här blommar det för fullt och trädgården blänker av regnet som föll denna morgon.

Det gäller att dokumentera körsbärsblomningen innan den är över – det går fort nu.

De stackars tulpanerna kom för en kort visit detta år – maj var så kall så de var sega som tusan och sedan stod de helt plötsligt där i full blomprakt och jag började skörda till vackra buketter. Men nu får de snart maka på sig för här ska ner dahlior, vallmo och slöjsilja.

Plockade mig en stor bukett.

Kaffe eller te här i?
Första koppen är alltid kaffe och sedan kör jag te resten av dagen för att magen ska må bra.

Kära Boris, min följeslagare här ute. Blir lite sur när han gräver i rabatterna dock – det är tyvärr efter katterna i området använt den som sin toalett… blä.

Ett fång kommer lastat med regntunga tulpaner, äppelblom och körsbärskvistar.

Och se – här har jag samlat ihop alla kaffemuggar jag fann utspridda i trädgården idag. De vackra till höger är från Götefors och säljs nu i butiken hos oss i Varberg. Kom in och hälsa på denna lördag vetja – då kan ni prova både tröja och spana in vår kökskollektion.

På jordigt bord i växthuset – här hamnade min bukett innan jag gick in och jobbade vidare.

Fast nu ska jag slå ihop datorn och plocka med mig den här boken ut i bastun. Övar ju på att välja livsnjut och skapa stunder av vila eller av rörelse för kroppen. Har börjat äta mina kosttillskott igen och andas djupare. Allt kommer bli bra.

 

 

Kommentarer till “Regntunga tulpaner och torsdagens soundtrack

  1. Så fint allting 💛 Jag hinner inte heller klart med boken.. vande mig snabbt med att lyssna på ljudbok. Tyckte om att varva, men den här finns inte att lyssna på. Kanske spar på den till lediga veckor i sommar.

    Skön helg på dig ☀️

  2. Alltså vilket fint halsband! Undrar också vilket läppstift du använder – sååå fin mörkrosa färg. Exakt den färgen jag letat efter i åratal!🙈

  3. Fina bilder och WOW vilket halsband!

    När det kommer till bokcirkel-boken så hinner jag garanterat inte klart denna gång…tyvärr. Men ska absolut läsa klart den för även om jag inte har kommit långt så har boken fångat mitt intresse.

    Ha en fin kväll!

Kommentarer stängda