Igor har varit hemma från skolan denna vecka och vi pusslar så gott vi kan mellan sängläge och lugna aktiviteter. Som att följa med mig till jobbet och ligga i soffan och titta på film. Kanske världens bästa arbetsplats om man har sjuka ungar, hundar eller bara vill ha mysig kväll med middag i annan miljö.

Igor är en så klok filur. Tänk att min minsta kan vara full av så mycket kärlek och stora tankar. Sedan storebror kom hem med en hamster för några veckor sedan har det förhandlats fram och tillbaka om det här att få ha ett eget litet djur att rå om.

Så igår åkte vi och hämtade en gråblå liten Bobo. Nyfiken och supersocial liten krabat. Hunden Boris är inte på övervåningen där vi har sovrum så de kan kan känna sig trygga och slippa hans stora blöta labradornos…

Igor visade stolt upp honom för Mir som hade coola blå brallor. Måste leta fram mina glittriga blå Goyabrallor från garderoben tror jag….

Jag hade på mig samma klänning som dagen innan med mina nya tröja. För till min stora glädje fick jag i sen födelsedagspresent – en ny Moone från Hope. Du vet väl vilket katastrofalt öde min andra tröja gick till mötes?

Den här ska jag vårda och lägga i tryggt förvar då den inte används. Tokiga Boris!
Fattar inte varför han ska på och tugga på vissa grejer. Han får hundben och annat att sysselsätta sig med…
Nu har han tuggat upp sin bädd, så idag ska Igor och jag åka på loppis och köpa något annat mjukt att ligga på som  inte kostar så många kronor. Blir ju ruinerad av denna hund..hahahaha…

Igor knäppte denna bild på mig då jag satt och jobbade. Sjukt dålig hållning och full fokus.
Men strunta i det.. Kolla håret!!
Katastrof. Har helt prioriterat bort utseendet under ett par månader. Tuggat på naglarna, gått osminkad och knappt borstat håret. Fullt fokus på familj och jobb. Nej. Skärpning med detsamma.

Har nu bokat tid hos frisören. Vad tror du om nedan?

Den kalla tonen eller den varma? Lugg? Hjälp mig..
Snyggast hade ju varit detta – men det är väl för Sofia är vansinnigt vacker såklart.

Ok. Kika in här ikväll för då kommer jag berätta om en nyhet samt dela med mig av en liten story.
Vill också säga hej till alla nya läsare som hittat hit. Kul!
Är det någon som har problem med att följa mig via bloglovin förresten?

Kommentarer till “Hamster, ny frisyr och min favorit

  1. Hej! Har du provat att ge Boris färska ben? Finns frysta på Granngården. Jag har turen att få älgben från pappa (som jagar) till min St Bernhard. Ger dem direkt från frysen, blir lite grisigt 😊 men de kan ju ligga på en handduk och gotta sig. Sysselsätter sig länge med ett sånt ben. Vet inte hur jag hade klarat unghundstiden med mitt monster utan dem. Kram

  2. Kanske den kortare pagen fast i kallare ton? Men du kommer bli smashing vad du än väljer!

  3. Åh så mysigt! Kanske kan jag byta plats med sonen din och få bli ompysslad av er i FGL vilken lisa för själen känns de som. Du skriver så peppande till en förvirrad själ.

  4. Tycker du varit såå snygg i din kalla blonda, men nu till våren och sommaren då du blir lite brunbränd tror jag den varma kommer bli så snygg! En lite längre gardinlugg tror jag om du vill köra lugg, som inte blir för hård 🙂 Kul! Drömmer också om att gå till frisören efter att inte ha prioriterat mig och mitt hår länge, men nu är bebisen 7 månader och kan klara sig utan mamma en stund så i mars ska jag boka tid 🙂

  5. Tror du skulle passa otroligt bra i page med lugg slingat i en varm ton. Det kalla tycker jag personligen har ett för hårt uttryck.

  6. Haha känner igen det där tuggandet…trodde inte att min hund var sån men hittade mina glasögon på golvet med misstänkta märken på karmarna 🙂 tur att jag har flera par.

  7. Klipp inte lugg. Frisyren med tjejen som har röda läppar är fin. Ungefär som du har men kortare och med mittbena.

  8. Lugg är så snyggt men jag har själv aldrig trivts i det. Nu har jag accepterat det och trivs mycket bättre! Känner du på dig att du max en vecka efter klippet ångrar dig (vill minnas ett sådant inlägg av dig för ngt år sedan?) … välj inte lugg! Jag tror helt klart mer på frisyren på tjejen med rött läppstift. Det är ju vår snart också – skönt att bara kunna dra bak håret med solglasögonen 🙂

  9. Älskar din blogg, du är grym <3 Gällande håret så röstar jag på en kall blond färg, men det kommer att bli bra vilket som. Du inspirerar i mängder, så tacksam för det. Kramar Eva

Kommentarer stängda