Innehåller reklam för egen verksamhet

Hej från mitt sovrum.

Vill visa några fina saker jag fotat de sista dagarna.
Här på kroken hänger rocken jag brukar dra på mig om morgnarna då jag går ner till köket och brygger min första kopp kaffe. Vet inte riktigt om jag berättat om den förr.
Den är från FGL Store och gjord med ett fantastiskt hantverk där de använder träblock och trycker lera på tyget. Efter detta strösslar de sågspån över mönstret för att inte det ska klippa ihop innan de sänker tyget i färg. Sedan slår de ut sågspånet på en stenhäll i ett vattenbad. Därefter får tyget torkas i solen.

Visst är det fantastiskt? Gå gärna in och se de nya bilderna vi tog på Fästningen – jag har precis laddat upp bilderna med denna morgonrock på hemsidan.

Detta kallas Dabu – printing och här kan du läsa mer om processen.

När jag ändå passar på att visa grejer hos vår lilla business som jag är stolt över så vill jag passa på att slå ett slag för detta halsband som oftast hänger runt min hals. En halvmåne och ett litet hjärta på en silverlänk, alldeles lagom längd är det på halsbandet också. Våra silversmycken görs för hand av två bröder i Jaipur.

Använder du smycken? Under de senaste åren har jag startat en liten samling – jag får köpa mig något riktigt fint som jag längtat efter länge då jag nått ett mål. På det sättet kan jag alltid minnas 0ch vara stolt över vad jag åstadkommit då jag bär smycket och det känns också roligt att spara ihop och längta.

Senaste gåvan till mig själv var en ring min vän Johanna skapat i sitt företag Lugot. Så impad av henne.
Ringen är jag så himla rädd om så jag tar till och med av den då jag tvättar händerna och lägger tillbaka den i sin lilla låda då jag inte använder den. Så fint att den kom med ett litet äkthetsintyg också.
Vill man inte köpa nytt så är det himla klokt att ha span på auktioner som Bukowskis. 

Slut på meddelande – godnatt.

Kommentarer till “Hantverk som gör mig stolt

  1. Så fint! Ska jag också börja belöna mig med:) Var är din fina skjorta/klänning ifrån?

Kommentarer stängda