Hej på er.
Idag har jag pysslat runt med lite allt möjligt. Började med att göra en ordentlig lista för att inte tappa tråden totalt.
Först ut var fota bilder av Palettblad till ett magasin. Jag tog foton på den här stora i fönstret…

…små sticklingar…

…& den här vid skjutdörrarna bland annat. Sedan redigerade jag bilderna och skickade iväg. En bock på listan.

Kollar du noga på ovan foto ser du att det är ett palettblad Lisalove håller i famnen också.

Jag åkte förbi FGL med nya klänningar och sa hej till Anna och Lovisa som satt och jobbade i köket. Hann krama om Michelle också och det kändes himla fint. Håll förresten utkik efter en lördagsmorgon med yoga med Michelle och frukost i lokalen under november.

Jag satt och jobbade med att döpa om och skala ner bilder en stund här. Madde hade ställt en vacker torkad bukett på vårt runda bord – så fint!

Hemma igen och Igor fick hjälpa mig med ett jobb. Efteråt såg köket ut så här och vi pustade ut med te och skratt för att  sedan ta tag i läxläsningen.

Hux flux blev det skymning och jag sneglade på böckerna jag hade tänkt att fota fint. Min vän Sofia har gjort vackra Hidden Places tillsammans med Nathalie och bästa Lisa Lemke släpper också sin bok Brödmat nu i dagarna. Blir så stolt och glad – alldeles varm i magen. Ska fota dem senare i veckan och visa er innehållet lite grann  – alldeles  magiskt kan jag lova.

Vill förresten tipsa om Sofias blogg Mokkasin som hennes son Viggo blåste liv i idag. Så kul och fint inlägg!

Ok. Nu har jag nattat ungar och ska ta tag i de sista punkterna på min lista.
Önskar er en fin start på veckan.

Kommentarer till “Palettblad och dagens to do

 1. Alltid en fröjd att kika in här, bland business, bad och palettblad!

  Hoppas du får en fortsatt fin vecka!

 2. Så fint. Ditt hem är en ständig inspiration och numera kan jag stoltsera med flera vackra palettblad i mina fönster. Färgglatt viskar de godmorgon varje dag. De växer i rasande fart… har du några tips på hur jag kan få dem stolta och starka? Vattnar du lite och ofta, knipsar av grenar för att de ska bli kraftigare och frodigare. Nu ska jag försöka bli Queen of Palette. Jag tror bergis att de trivs bra till toner av Piaf.
  /Ivonn

  1. Tack så mycket, vad snäll du är.
   Beskär dem rejält och ge dem rikligt med jord så blior de frodiga och fina.

Kommentarer stängda