Jag vaknar tidigt om morgnarna och har beslutat mig för att omfamna detta istället för att bli besviken varje morgon då klockan visar 05. Då får jag en lugn ensam start på dagen och jag kan läsa, jobba eller bara vara.
Min man springer ganska ofta på morgonen – han sätter klockan på 05.30 och tar Boris på en 10km runda.
Vilken bra start på dagen!
Beundrar detta så mycket – det skulle jag själv inte fixa. Jag behöver ta det lugnt med kroppen på morgonen. Men jag kan dock jobba aktivt med skallen – då är den som mest klar.

Igår var jag på healing så idag vaknade jag dessutom upp med en ovan känsla av frid inom mig.
Det har varit mycket förändringar i mitt arbete de senaste månaderna och det har skapat en obalans som jag behöver förhålla mig till.

Jag vaknade upp på Gotland idag. Det känns lite märkligt att inte kunna dela det arbete jag gör med er så som jag brukar men jag har beslutat mig för att det nya ska få ta tid och sätta sin form innan det är redo att delas.
Min ambition är att ni sedan ska få följa med mig i olika steg hur jag tänkt i alla delar av arbetet, hur loggan tog form & hur jag tänkte med bildspråket och texterna. Hur kulörerna, naturen och mötena skulle forma konceptet, varför smaker och dofter skulle spela så stor roll.

Nu ska jag springa och äta frukost och sedan iväg på möten. Men jag kikar in till er lite senare igen – ska öka bloggtakten lite tror jag. Har varit lite väl glest mellan inläggen men nu känner jag suget igen. kram till er.

Kommentarer till “Hej från Gotland

  1. Gotland-Ååh,så spännande Kristin!Jag har aldrig varit där så ska bli kul att läsa och förhoppningvis få någon bild ifrån.Låter mycket intressant med nytt projekt.

Kommentarer stängda