Vet ni, jag skulle absolut skriva om mina ben, om åderbråcken och en jäkla artär som typ brast men jag fick inte till det idag. Eller jo, vem försöker jag lura. Jag prioriterade helt klart bad i hav, häng med barn och promenader. Och nu när jag skulle sätta mig med bloggen så fick jag oerhört sug efter att kolla serier istället. Så det där lite längre inlägget får vi skjuta på till imorgon. Här får ni lite mobilbilder som gör mig glad istället.

Min klänning – jag älskar den så mycket och är så stolt över hur uppskattad den är av kunderna.

Mya kontoret/biblioteket. Så pepp på förändringen här och har nu tagit lite bilder med den stora kameran som jag ska redigera och visa för er.

Har ju målat en hel del denna vecka. Ja, herrejösses. Tre rum har fått make overs med kulörer och ommöblering. Och jag började nästan gråta när stolarna till matbordet levererades idag. Åh, det kommer bli så fint!

Här är klänningen med en kofta över. Ok. Nu ska jag dricka massa vatten och krypa ner i sängen med lillebror och en  serie.
Hörs imorgon igen.

Kommentarer till “Hej från mobilen

  1. Tack för en väldigt inspirerande blogg och alla fina foton. Vad är det för taklampa som syns på fotona i detta blogginlägg? Ser jättefin ut.

Kommentarer stängda