Idag bjöd Johanna Backman på både kaffe och iste i detta galet inspirerande kök. Jag var där för att lära mig jobba i programmet InDesign. Och jag hade på känn att hon bodde riktigt fint så jag hade stoppat ner min kamera i väskan.

Vilken “Johanna-lägenhet”! Det osade hennes stil i varendaste litet hörn. Blir så impad också över hur hon funnit hela sitt möblemang på loppis och Blocket. Imponerande!

Johanna är tjejen bakom Lugot – hur fina smycken som helst.
Är du i Göteborg så finner du dem på Vallgatan.

Jag gillar Johannas stil. Sofistikerad med en tvist av humor samt i naturliga toner.

Fina grejer på hyllor fångar min blick.

Som den här hyllan. Allt från loppis – så avis på hennes fynd.

En annan tjusig plats att förvara finheter i.

Som ett dockhus fullt av godbitar.

Vi satt i soffan och jobbade vid varsin dator. Jag arbetade med InDesign då jag jobbade på hotellets markndsavdelning förut men ska jag vara ärlig så fattade jag inte riktigt hur det funkade. Jag höll mig bara till ett “recept” en kollega byggt upp…

Hon är så himla cool Johanna – kan typ allt. Lyllos mig som kunde boka in mig på kurs.

Lite rolig fakta är att Johanna köpte den här byrån av mig på Blocket för ett gäng år sedan. Hon berättade idag och vi skrattade gott åt det.

Festligt sminkbord i vardagsrummet.

Discovasen är också ett loppisfynd – helt otroligt faktiskt.

Nu surrar huvudet av all ny kunskap och jag ska landa här hemma med familjen. Min man har överraskat med kräftor och står i köket just nu och fixar middagen. Jag ska ansluta mig till fredagsmyset men först vill jag visa mitt egna loppisfynd idag…

Lite färgad av ny inspiration hos Johanna så köpte jag en svintung marmorljusstake. Hahaha! Måste ju vara livsfarligt att sätta levande ljus i. Men rätt cool va?!
Och några vackra glas till det vita vinet.

ha en fin kväll nu.