Jag var på Skrea backe hos Prostens Pizza där Lisa Lemke och hennes man huserar för ett par veckor sedan. Det var Visit Halland som bjöd in till workshop och det “brainstormades” för fulla muggar. Kom därifrån alldeles upplyft och fylld av energi.

Hanna Wendelbo, Lisa och jag skolkade i tio minuter och sprang in i Lisas boningshus för att spana in ett nytapetserat rum. Hanna har precis skapat mönster till en helt ny tapetkollektion som lanserats i dagarna och denna vackra tapet tillhör den. Kollektionen heter Lyckebo och Hanna berättade om mönstret Sarah och dess drömmars trädgård där  både kaprifol och smultron växer tillsammans. Så vacker!

Jag hade med mig kameran över axeln och när jag steg in i Lisas fantastiska hem kunde jag knappt bärga mig. Var tvungen att knäppa några bilder.
Herregud vad inspirerande och hemtrevligt! Så himla “hygge” som många pratar om nuförtiden. Bokhyllor fran golv till tak, plats för umgänge och massa kul och inspirerande inredning i varenda hörn.

Lisa älskar tapeter och detta huset är det perfekta hemmet just för massa mönster och färger.

Kolla så fint tapeten gör sig till denna tavelvägg. Blir helt kär.

Kristian Gidlunds ord på väggen, grön ytterdörr och luftballonger på väggen i hallen. Vill så gärna flytta in.
Lisa skrattade och sa att det var lustigt att jag ville dra runt med kameran – hon tyckte hemmet var i det stökigaste laget då de haft fullt upp med annat än städning.
-Skojar du? sa jag. Så här ska ett hem se ut, älskar det. Ett hem är till för att levas i.
Kolla bara byrån här – familjespelet, helikoptern, kaffekoppen och de utdragna lådorna. Så jäkla fint ju.

Messade med Lisa innan och hennes kommentar var “Så här kan det se ut ibland när båda haft en superintensiv jobbperiod och man hellre spelar kort med barnen är säger ”nej jag måste städa”.

Hurra för Lisa och hennes man säger jag.

Trappan upp från hallen. Blått. Min favorit.

Små fina detaljer överallt. “Du är här nu”
Hur fint?

Hanna var glad över att se sin egna tapet uppe på väggarna såklart. Hon är så himla grym!

I denna bild kan min blick drömma sig bort bland barnens skapande, glittret från kläderna på stolen och den fina tapeten. Godis för ögat.

Ett sovrum i min smak. Tapeten känner jag igen såklart och det är alltid kul att se den i nya miljöer. Fler IKEA-kassar i inredningsreportage tycker jag. Livet liksom.

Kontor för två. Så fint med tidningssidor tapetserade så här och skrivbord mitt emot varandra. Dröm att få jobba hemma båda två så här.

Gick verkligen igång på detta. Mindmaps och planering för Lisa Lemke, Prosten Pizza & Familjen AB 2019. Så klokt.

Ett snabbt foto in i köket innan jag sprang in på vår workshop igen. Fotade på fem minuter och hade verkligen kunnat göra hemmet så mycket mer rättvisa om jag hade haft lite mer tid – så vackert hem. Alldeles varm i magen och fylld av inspiration efter besöket här. Hoppas jag kan komma tillbaka snart.

Eller jo. Jag ska faktiskt hit och baka pizza med mina kompisar snart. Går kanske inte in i Lisas hem då men ska nog bjuda in mig på en kaffe i sommar och även besöka hennes växthus då Skrea Backe står i full blom. Halland har verkligen så många pärlor att erbjuda. Boka in en pizzakväll på Prostens Pizza i år vetja.

Kommentarer till “Hemma hos Lisa Lemke

  1. Oh så vackert och inspirerande – älskar när allt “inte” är på plats. Det är allt liv i detta hus. Ljuvligt – Spännande.

  2. Åh, jag håller så mycket med – heja lisa och hennes man! Älskar bilderna och hur livet syns. Och ändå – hemma hos mig klarar jag inte stök. Önskar verkligen att min tröskel var högre, men efter stressiga dagar iväg vill jag bara komma hem till LUGN… Hoppas jag lär mig med tiden.

Kommentarer stängda