Jag vaknade här efter nio timmars sömn och känner in dagen. Jag är här för att jobba några dagar och i ärlighetens namn så kändes det inte roligt att åka från familj och trädgården igen så snart inpå min förra jobbresa. Men jag har landat i mitt eget hus i den lilla franska byn så på ett sätt känns det ju som hemma. Jag är här själv ett par dagar och förbereder och sedan kommer ett team som ska fota mig i början på nästa vecka.

Jag har en riktigt seg morgon. Gör listor, äter gröt långsamt och brygger minst två koppar kaffe. Pyjamasen är fortfarande på även fast klockan har passerat tio och jag borde egentligen snabba mig lite – butiker och marknader stänger strax efter tolv här så det är lite annorlunda. Butikerna öppnar visserligen efter två igen men ändå…. lite bra plenering krävs.

Jag ska spika upp lite tavlor här idag.

Och så ska jag fota mig själv i lite kläder från KLco – senaste kollektionen Trädgård & Hav, ss22.
Så galet att jag inte hunnit med det innan lansering men jag tänker att det blir lite som en trestegsraket in i det stora kollektionssläppet – jag har också bokat ett jättefint samarbete med en kollega jag tycker mycket om och som tolkar kläderna magiskt. Längtar efter att visa er.

PÅ vår mellanvåning in mot sovrummet. En dag ska jag måla trapphuset i kalkfärg också. En sak i taget.

Känns det fortfarande påsk här med allt det gula? Ska se om jag finner en fin duk i någon vintagebutik idag. Sedan ska ag plocka en stor bukett blommor på min promenad upp i bergen och ställa på bordet.

Denna morgonens soluppgång på terassen. Magi känner jag.
Ljuden som fyller byn med mängder av svalor som sjunger och tystnaden som råder på detta skapar en otrolig atmosfär. Är tacksam över att ha möjlighet att få uppleva detta – att få ha en egen plats här nere.

Okej. Nu tar jag tag i denna dag. Hoppas ni får en fin lördag.