Killarna och jag har precis checkat ut från några härliga dagar i Helsingborg under höstlovet. Jag kommer återkomma med ett helt inlägg från vår vistelse men måste bara visa några snabba bilder från butiken Ballroom Blitzz.

Älskar den här sortens butiker. Ballroom Blitzz har flyttat in i en gammal sekelskifteslägenhet och byggt upp drömska rum med fantastiska möbler, inredningsdetaljer och kläder.

Den här står högst upp på min önskelista just nu, så det så. Vacker så här på ett lågt bord bland fina böcker.

Kuddar, tyger och lampor. Så mycket att vila blicken på.

Och mattor som vacker habegär.
Jag pratade en stund med ägarinnan Monica och vi var rörande överens om att det finns så mycket mysigt att hitta på i Helsingborg med familjen och att restaurangerna är suveräna.

Verkligen supergulligt bemötande hos Ballroom Blitzz. Jag tror att min idol, stylisten Marie Olsson Nylander, har ett finger med i spelet här också.
Älskar förövrigt Marie’s feed på Instagram. Så äkta, viktigt och vackert på så många sätt.

Härlig mix i denna bäddning.

Nästan att jag måste återvända då dagsljuset flödar in i de vackra rummen så jag kan göra miljöerna mer rättvisa med kameran. Det var verkligen magiskt fint och väldigt inspirerande.

Min Otto stod länge och beundrade de fina ljusstakarna i kristall. Får gärna flytta in i vårt matrum. Skojade och sa att det kanske ligger en sådan under granen till honom i år…

Visst, inspirerande?

Nu har jag varit och jobbat i FGL Store en stund och ska tvinga mig själv ut på en löprunda. Sjukt osugen men så värt efteråt ju.. ghaaaa… pepp nu då!!!
Fin helg till dig som kikar in.

Kommentarer till “I Helsingborg hos Ballroomblitz

  1. Hei Kristin. Jeg har blitt så utrolig glad i bloggen din. Jeg har fulgt deg i noen år, og bloggen din har utviklet seg til å bli en av mine absolutte favoritter. Bildene er så inspirerende, huset ditt så levende og FGL store….den er heeelt fantastisk. Takk for ukentlig inspirasjon. God helg. Fra Ida

Kommentarer stängda