Jag var och hälsade på Madelene Jigsjö i Stamnared denna vecka. Hon har jobbat med oss på FGL Store hela sommaren och kommer fortsätta även nu i höst – lyllos oss för det är verkligen ordning och reda på denna tjej och hon kan titulera sig som en flitig arbetsmyra.

Sedan kommer hon med famnen full av vackra buketter till oss också eftersom hon har sin alldeles egna blomsterodling. Så himla roligt och givande jobb! Att arbeta utomhus med växter måste ju vara sjukt bra både mentalt och fysiskt. Här är Maddes nya odling för i år. Så bra stöd för luktärten.

De här djupt rostfärgade solrosorna är så vackra tycker jag.

Madde har blomsterodlingen här och sedan har hon en annan ihop med sin mormor ett stenkast bort.

Vi promenerade bort till den andra och passerade morföräldrarnas hem. Så fint med löken på fasaden tyckte jag.

Med saxen redo på en av krokarna.

Oj oj oj, här var det ett dahliahav utan dess like. Vilken dröm!

De här gamla knölarna har verkligen hittat hem här och Madde berättade att solen går ner i dalen framför blomsterhavet och skapar magi om kvällarna.

Alla dessa underbara färger. Madde pratade sig varm om nässelvatten och bra jord och jag ska verkligen göra min hemläxa inför nästa år.

Regnblöt vallmo.

Och blomstermorot.

På vägen till bilen fick jag också hälsa på deras gulliga får. Vilka fina möten – var alldeles upplyft med bra energier då jag lämnade Madde.
Tips! Bor du i Varbergstrakterna så kan du prenumerera på Maddes buketter. Hon kommer och lämnar dem på fredagarna. Läs mer på hennes hemsida Blomtind vetja.

Önskar dig en riktigt bra start på kommande vecka.

Kommentarer till “I Maddes blomsterhav

Kommentarer stängda