Hej,

Hur har helgen varit?
Jag kom hem sent igår kväll och har tillbringat söndagen med att komma ikapp i familjeliv, trädgård och jobb. En underbart solig och mjuk dag men det har tyvärr skavt ordentligt inom mig och otillräckligheten verkar inte finna några gränser. Hoppas det bara är pms och att känslan ger med sig.

Min arbetsbelastning är lite för hög just nu och allt krockar. Funderar på hur det kunde bli så, jag är ju så himla noga med att inte ha mycket jobb och skapar ett luftigt schema för att må bra. Men jag visste ju att maj var maxad redan innan och så dök två extra jobb in och ett arbete blev mer omfattande än vad jag hade räknat med. Lägg in en lansering och två jobbresor på det så har du lite magkatarr som molar inom. fan.

I alla fall. Nu är det bara att bita ihop känner jag – allt är kul och genomförbart – trädgården får vänta.

Jag kom ju hem från Puglia igår. Vilken grej alltså!

Under ett års tid har jag jobbat på en egen badkollektion och det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse att få skapa både bikinis, baddräkter, strandklänningar och handdukar. Är både stolt och tacksam över att Ellos än en gång valt att jobba med mig som deras profil.

Blodapelsin, blommig äng och grafiskt mönster. Det har varit en sann fröjd att ta fram denna kollektion och att få åka iväg och fota alla plagg i denna vackra miljö kändes otroligt. Det blev superfint bildmaterial och det filmades också en hel del. Är verkligen pepp på att se resultatet!
Så kul att jobba med en så stor produktion också – det har jag gjort förr men det var något helt annat att resa till ett annat land med dem. Jag har lärt mig så mycket.

Jag brukar ju jobba med alla delarna i mitt lilla företag så det var verkligen inspirerande att se hur hela teamet la upp arbetet och jobbade tillsammans.

Man kan inte tro det men här på denna strand vad det riktigt mycket folk.

Produktionsbolaget såg till att tömma en liten del av stranden för att vi skulle rigga upp och det var en sminkös och sylist framme och drog i mig, det byttes om och byttes rekvisita samtidigt som det filmades och fotades om vart annat och det slutade med att även turisterna började filma mig när jag höll på där i vattenbrynet och kastade med armarna, spelade svår bakom en stor stråhatt, satt och stod i olika positioner både i vatten och uppe på land.
Hahaha, här kan man säga att skämskudden var nära men jag försökte ta några djupa andetag och tänka bort alla människor.

Visst är ni också nyfikna på att se resultatet?
Nä, nu ska jag handtvätta tonåringens keps och sedan krypa ner bredvid lillebror och kolla på serie. Hörs snart igen.

Kommentarer till “I Maj – då allt händer

  1. SÅ glad att inte klickat hem några badkläder än, de där ser ju perfekta allihop – och dessutom verkar de täcka skinkorna vilket inte är någon garanti längre tydligen!! När kommer den ut?

  2. Wow vilken grej! Grattis till kollektionen, grym är du!🌟Det ser jättefint ut och DU är fin😍

Kommentarer stängda