Jag befinner mig i Puglia, södra Italien. Är här nere och jobbar några dagar och platsen produktionen hyrt är helt magisk. Det är en gård från 1500-talet och byggnadens första kropp går tillbaka hela vägen till 600 och består av ett torn som är anslutet till basen med en serie tunnlar för utrymning i händelse av fara.
En otroligt spännande och vacker byggnad.

Vi har alla bott här i några dagar och haft detta som bas i kampanjarbetet. Jag har tagit en mängd bilder men vi är nmitt på landet med riktigt kass wifi och mobildata. Går knappt att arbeta digitalt för inga bilder eller filmer laddas upp eller går att skicka. Men två bilder kom i alla fall upp här.

Har precis avslutat en middag och krupit ner i sängen. Imorgon åker jag hem till Varberg igen och det känns riktigt bra. Fint att komma bort och uppleva nya platser, äta god mat och lära känna nya kollegor. Men alltid skönast hemma. Vill hem till äppelblom och tulpaner.

Hörs imorgon igen.

Kommentarer till “Är i Puglia

  1. Men åh! Det ser ju fantastiskt ut. Vi har bokat en resa dit andra veckan i juni. Vore jättekul om du vill dela med dig av lite tips.

    1. Åh! Det hade jag gärna gjort men har tyvärr inga ~ jag har bara jobbat och inte sett så mycket. Var mest på gården. Tog en lunch i en by bara en dag 😅

      Väldigt vackert men minns inte ens vad byn hette som vi fotade i. Sorry

      1. Haha, OK. Jag som behöver tips 😂 Hoppas det blir en fortsatt härlig resa!

Kommentarer stängda