Några glimtar från en tisdag sent i januari. Jag har jobbat hela dagen och har inte lyckats städa upp efter mitt senaste projekt. När jag kikar runt lite i huset så ser jag att det nästan pågår ett projekt i varje rum som jag inte jag avslutat. Stora som små.

Något ska alltid upp på en vägg. Och en hund ska kissas.

I fåtöljer och i soffor har jag ramar och kort som väntar på lite kärlek.

Det här är en av mina favoriter här hemma. Älskar den!

En vägg till med tavlor som väntar på att spikas upp.

De här kommer inte komma upp. De har stått här sedan vi flyttat in… och då har jag till och med målat om rummet och ställt tillbaka traven med tavlor. Galet ju, får bära ner i källaren eller skänka tillbaka till närmaste loppis.

Okej, Det finns fler och värre sådana hörn men de sparar jag för mig själv. En annan kul grej som tar lite plats här hemma just nu är den här verktygslådan som jag inte hunnit packa upp än. Fick en verktygslåda med gottigheter från mina vänner då jag fyllde år förra veckan. Så bra present!
Ska visa allt i ett eget blogginlägg.  Nu ska jag blunda för högarna här hemma och krypa i säng med en bok.

 

Kommentarer till “I mina hörn här hemma

  1. Ska bli spännande att se vad som finns i verktygslådan. Vilken fiffig idé av dina kompisar!

Kommentarer stängda