Hoppsan. Det blev ett oplanerat blogguppehåll.
Jag har mängder av bilder och uppslag men inte slagit mig ner vid datorn för att sätta ihop allt. Livet kom i mellan.

Det händer saker. Sådant som gör ont och jag inte kan skriva om. just nu.
& det gör mig ibland lite hämmad och jag har då svårt att forma orden. Vill ju skriva om högt och lågt – så som livet är. Jag tycker Clara skrev om känslan så bra i inlägget “Allt jag inte bloggar om”.

Saker jag tänker på just nu:

-Nu i helgen – det ska bli över 20 grader varmt på kusten och vi har både vår kreativa marknad Kustfolk på Brukstorget och Farmers Market på Strömma under samma helg. Tycker så mycket om då vi skapar härliga mötesplatser och upplevelser för alla tillsammans.

-Varför snörar jag inte på mig joggingskorna varje dag? Jag vet ju att jag behöver det för att hjärnan ska funka…

-På måndag åker jag upp till Umeå och håller en föreläsning som blev fullbokad på bara ett par dygn. 120 platser och nu en jättelång väntelista … Så kul att det finns så många i dessa trakter som är intresserade av att höra vad jag har att säga. Ser fram emot att träffa Clara och Annakarin.

-Imorgon är det premiär av min programserie På Djupet. Det känns pirrigt minst sagt.

Jag packade upp Little Green Kitchen häromdagen. Vilken pangfin bok!
Jag behöver massa bra inspiration för matlagningen just nu så den fann sin plats direkt i köket.

Av My Feldt fick jag ett vallmoprint då jag svängde förbi henne för en snabb kram och en kvällsmacka häromdagen. Hon är en multitalang som värmer mitt hjärta.

Då jag var på Surfers Paradise sist så träffade jag på Mathieu Turries som står bakom NSM. Detta är mitt absoluta favoritmagasin och jag köpte med mig de två senaste upplagorna. Sedan snackade vi tomater och verbenor. Visste inte att Mathieu hade så stort trädgårdintresse. Är också intresserad av hans erfarenheter kring klättring. Sedan vill jag lära mig filma som honom… Stor idol alltså.
Kolla förresten filmen han och hans dotter gjorde med Volvo. Så vacker.

Vänjer mig inte vid håret. Tar väl lite tid och ganska mycket rött läppstift på vägen kan jag tro.

Den här är ju gigantisk. Nu ska jag krypa ner till kojs för mina ögon grusar sig. Ändå skönt att jag fick en stund med bloggen.

Fråga -vad har du uppskattat mest denna vecka?
Jag uppskattar att det har gått så bra att få iväg barnen till skolan denna första vecka på terminen.

Kommentarer till “I mina tankar just nu

 1. Det där med frisyr och färg. Jag har försökt från och till med både lugg och brunt, men hamnar alltid i mitt mittemellan blonda och lång lugg åt sidan. Jag tycker du är fin – men faktiskt ännu finare i ditt jätteblonda!

 2. Att åter upptäcka kärleken till min systemkamera, som fått ligga oanvänd i en par år för att jag varit för lat för hela proceduren fota/ladda upp i dator/redigera =/…tog upp den helt apropå bara på en fisketur o vill bara fota hela tiden nu igen =P =P
  tycker du är superfin i håret, men om d inte känns helt rätt…prova en kallare nyans då? Älskar din blogg btw <3 Inspirerande o smart <3

 3. Jag har uppskattat att jag fick sällskap av en väldigt fin och kärleksfull vän, när jag fick min femte cellgiftsbehandling idag.
  Vi pratade om livet, vardagliga saker, nya idéer, om musik och hösten. Det kändes gott i hjärtat.

 4. Så fint med nya hårfärgen! Jag håller också på med en övergång fr ljust till mörkt. Vaknade upp en dag och insåg att jag inte vill hålla på o bleka slingor längre. Vilket jag gjort de senaste 18 (!) åren. Försöker få min naturliga färg nu

 5. Tips för att bli mer bekväm som brunett är att köra en gnutta rouge på kinderna- jag Hr aldrig det när jag är blondin men av någon anledning behövs det när jag är brunett. Gärna i en kall rosa färg!

 6. Älskar att titta in här ❤️ Vilken fin klänning du har på dig! Finns den på FGL?

  1. tack snälla! Nej tyvärr, det är en gammal sak från Lindex eller HM tror jag. brukar använda som nattlinne.

 7. Tacksam att jag har så mycket tid med barnen och att jag hinner ”bara vara” mellan varven av vardag.
  Överväldigad av huset och vår familjs väl.

 8. Jag uppskattar att jag har lyckats lära mig teckenspråkets alla bokstäver. Har precis börjat lära mig.
  Att min dyslektiska dotter har börjat stava bättre och att hon faktiskt kan le då vi håller på med stavning.

 9. Jag har varit glad över att mitt syskon har verkat må bättre den här veckan, hen brottas med missbruk och psykisk ohälsa. Ibland blir det svårt med relationen, vi är så himla olika och har vitt skilda liv, men ibland under hens bättre perioder funkar det bättre och vi hittar den där fina syskonrelationen.
  Dessutom har jag lagt mycket tid att på vara ute i naturen, gått milslånga promenader (kanske snarare dagsvandringar) i skogen och njutit av att kunna gå länge utan att möta andra. Stötte bara på massa fåglar och en fin snok idag!

Kommentarer stängda