Nu är det alltså dags! Så pirrigt att lansera detta.

Välkommen till min nya programserie På Djupet – här möter jag upp inspirerande och spännande människor i mitt växthus och samtalar kring ämnen som ligger oss nära hjärtat.

Mitt mål är att kunna publicera en film varannan fredag under hösten. Till min hjälp har jag Sofia Draco som både producerar, filmar, redigerar och klipper.
Hon jobbar i Los Angeles så vi har en hel del samtal via Face Time…
Så spännande att man kan jobba på detta sätt, med ett helt hav mellan varandra.

Dagens gäst är Anna Linton och vi pratar om kvinnligt entreprenörsskap, förädraskap, livsglädje och mycket mer.
Hoppas du tycker om – lämna gärna en kommentar med vad du tyckte om upplevelsen.
Klickar du på min ikon i slutet av filmen så kan du lätt börja prenumerera på kanalen.

Gäst: Anna Linton
Produktion, klippning och regi: Sofia Draco

Kommentarer till “Premiär – På djupet med Anna Linton

 1. Härligt. Länge sen jag tagit mig tid att kolla in yt, men när höstrusket börjar ska jag dyka ner i bland annat din kanal igen.

 2. Hej, här kommer en kommentar från en som börjat följa din blogg sen en liten tid tillbaka. Väldigt fint samtal – så där så man önskade att man var med själv. Älskar djupa samtal och gillade verkligen er idé om erat starta en mjukare skola. Önskemål om gäst skulle kanske vara My Feldt, Clara Lindström Johanna Bradford?
  Tack för att du delar med dig

 3. Det var så fint Kristin, underbart med ärliga och sårbara samtal. Mera av samma, det blir magiskt!
  Konstnärssjälen i mig hoppas och önskar att du pratar med Lisa Burenius i nåt avsnitt framöver!
  Kram Malin

 4. Otroligt inspirerande! Jag har själv startat AB med min bästa vän på premisserna att livet ska bestämma hur arbetslivet ska se ut (och inte tvärt om) och jag får så mycket med mig av ert samtal. Så tack. Kvinnokraft när den är som bäst. /Jenny

 5. Sååå fint😊
  Älskar det enkla, inspirerande och gillar när man går lite på djupet…. En mjukare skola borde säkert många ha fått gått i! 👍 upp för Er ide👏 Är 45 år och jobbar fortfarande med tråkigheter som satt djupa spår i mig, efter att ha gått igenom, grundskolan, gymnasiet & högskolan med Dyslexi, utan att fått stöttning och hjälp…….
  Längtar tills nästa avsnitt🍀

 6. Vilket fantastiskt mysigt avsnitt!!
  Vilken härlig och energigivande person Anna är. Bra inställning på saker och ting och älskar att hon strävar att se det positiva i allt. Väldigt bra avsnitt Kristin ❤️ Är peppad på att se dem andra avsnitten 😊🙏🏼 Heja dig! 💪🏽

 7. Mysigt, äkta och avslappnat samtal mellan er två som vi fick ta del av! Ser fram emot nästa avsnitt.

 8. Så fint möte! Varmt, mjukt och tankeväckande på alla sätt och vis. Jag tar med mig massa glädje i magen och bubblande inspirerande idéer till helgen efter att ha sett programmet. Och attans att en är alldeles för gammal, för att gå i er mjuka skola skulle ju vara rena drömmen.
  Önskar dig en härlig fredag.

 9. Hej
  Jätte inspirerande samtal om olika sätta att “företaga”. Det är så inspirerande att höra om hur olika människor jobbar.
  Är själv trött på att ha ett jobb i 8 timmar per dag – skulle vilja ha olika jobb, skapa ett jobb/ vardag som är mer flexibelt, hitta mitt sätt att jobba och samtidigt må bra. osv.
  🙂

  1. Hej, ja , allt har sin tid, Jag har också jobbat som anställd med åtta tiummars dagar och det har sin trygghet och sin charm. Frilanslivet ger en härlig frihet men kan också kännas fängelse då allt ansvar hänger på egna axlar. kram

Kommentarer stängda