Jag klippte av det, färgade och tittade trotsigt in i spegeln och sa att jag vill till och med ha lugg. Typ som Tokyo i serien Le Casa de Papel eller som galet snygga Taylor LaShae.

Taylor kan vara bland det vackraste jag vet. Jag har typ nästan sparat ner henne när jag satt goals för min nya frisyr. Det tar kanske ett tag att vänja sig och undrade precis nu om jag ska göra om min header på bloggen.
Men möjligt att jag blir blond till våren igen. Man vet inte. Jag gillar förändring. Det tar mig framåt.

Kram till er.

 

Kommentarer till “Jag blev brunett – här fann jag inspiration

  1. Så snyggt! Jag färgade också håret mörkare i förra veckan. Min frisör kollade i sina anteckningar och det visade sig att jag inte färgat håret på två år. Tacka vet jag solblekt hår. Men nu är jag brunett igen, nästa gång ryker nog ännu mer hår tror jag.

  2. Vad fin du är 😍 😍😍

    En av mina favvofrisyrer hade alltid som bild nr 2 , blankborstat och tjock lugg men nu skulle jag behöva börja med luggen i nacken om det ens skulle bli någon lugg 🙈 hemskt hahaha !

Kommentarer stängda