Här kommer ett litet hej från mig en fredag kväll innan mitt huvud når kudden. Jag har precis lämnat en fin middag först av alla och krupit ner i sängen redan kl 22 för att få en riktigt god natts sömn. halleluja.

Idag har jag spanat in veckans “På Djupet” som  vi  publicerar imorgon bitti och gett sista korr och ok. Känner mig både stolt, tacksam och nöjd. Så himla fint avsnitt det kommer bli med Hanna som är veckans gäst. Detta avsnitt finns tillgängligt imorgon bitti alltså.
& Jag har också bokat in kommande gäster och satt tider för nya avsnitt som spelas in nu i september och det känns riktigt fint i magen.

Annat? Jo, jag funderar mycket på min mentala hälsa och mitt mående just nu. Hur kan jag bli den bästa versionen av mig själv och vad krävs det av mig för att nå dit?
Jag funderar också över de projekt jag driver under hösten och undrar över om det blir lagom – behöver jag mer stimulans för att inte tröttna och bli uttråkad eller tar jag på mig för mycket? Balansen är svår för mig.

Jag vill ockaså passa på att tacka för all feedback på förra inlägget. Väldigt mycket värt för mig – tusen tack!

Nä, nu ska jag sova. Hörs imorgon igen.