Äntligen! Nu är det dags för nästa avsnitt av På Djupet.

Idag är det Hanna Wendelbo som är min gäst och vi har ett fint samtal om trädgårdsliv eller  trädgårdsterapi som jag gärna kallar det, frilanslivet, sociala medier och dess algoritm och Hanna delar dessutom med sig av en rolig anekdot om hur det var när hon skaffade Instagram för första gången. Detta får du inte missa!

Det känns som Hanna och jag alltid varit vänner. Hon är som en trygg och peppande storasyster som man kan vända sig till i alla lägen. Hanna är väldigt generös med sin kunskap och också med komplimanger. Ofta blir jag alldeles rosig om kinderna och varm i magen när hon berättar  hur mycket hon tycker om det jag gör. Det betyder såklart jättemycket och det är något vi ala borde ta med oss.

Sprid den kunskap vi har och hjälp andra. & var bjussig med beröm. Då blir världen lite mjukare.

Är så stolt och glad över detta fina samtal och hoppas du kan ta dig tid att se det under helgen. Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte.

Titta på Hanna Wendelbo På Djupet här>>

Kommentarer till “På Djupet – Med Hanna Wendelbo, om trädgård, jobb och sociala medier

  1. Så fint avsnitt😊 Blir varm i hjärtat & du inspirerar verkligen, inte konstigt att du har så fina & kreativa vänner🌾🌻🌾🌻 Önskade att jag fick sitta i ditt växthus & prata med dig😘
    Set framemot nytt avsnitt👍

Kommentarer stängda