Hej,
Hur har ni det?
Jag har krypit ner i sängen med datorn i knät och har planer på att somna i god tid för en gångs skull. Alla tidiga morgnar är verkligen superfina, jag uppskattar dem massor, men det är inte hållbart med fem timmars sömn om nätterna i längden. Får väl helt enkelt förstå att det är så det är nu – tidig i säng och uppe för att välkomna solen…

Här passerar dagarna lite snabbare nu än vad jag varit van vid de senaste månaderna.
Många beslut att ta och olika grejer som ska gå i lås nu så här i sluttampen innan lansering av KLco.
Vill berätta allt om detta men vill samtidigt hålla på helheten lite och pytsa ut lite i taget.

Livet rullar på vid sidan om. Jag avslutade precis ett fint samtal med min äldsta son som bor på annat håll – jag saknar honom och mammahjärtat värker ofta. Hönorna växer här hemma och har börjat värpa.
& vi har fått en ny 40-åring i familjen de senaste dagarna.

Det blev presenter och god frukost såklart. Dagen blev riktigt mysig även fast vi fick kasta om planerna på grund av världsläget. Känns så märkligt alltihop. Ingen i vår närhet har blivit sjuka än, barnen går till skolan och vi jobbar. Vår vardag rullar på – den enda skillnaden är att vi inte är lika sociala som tidigare och är hemma mycket. Arbetssituationen har ju förändrats såklart, men det har vi försökt hantera så gott vi kunnat.
Hur har ni det – har pandemin påverkat ert liv på något sätt?

Körsbärsblommor slår ut och solnedgångar färgas rosa. våren är nu här. En dag i taget.

På denna stol har jag tillbringat ganska många timmar det senaste. Ser fram emot att få ett kontor och en arbetsplats att gå till framöver. Skönt att jobba hemma men också fint att lämna hemmet för att jobba – det går att balansera på ett bra sätt tänker jag.

Här är det nämligen jobbstök överallt nu – det ligger smarta högar i drivor här i hemmet och jag har helt slutat plocka bort efter mig.

Kaffe och vatten. Notera den fina vattenflaskan…

Snark. Är så himla trött nu.  Vilket ointressant svammel det här mynnar ut i… ögonen går lite i kors och jag ska runda av mitt blogginlägg.

Men först vill jag tipsa om den här vackra.

Jag klickade hem den redan förra veckan men hade inte hämtat ut den från posten. Så fick jag syn på den i Elsa Billgrens story och fick världens habegär – den  perfekta ryggen ju! Och så hade jag redan köpt en likadan som jag bara kunde cykla och hämta ut. Idag har jag provat den och jag har nog bestämt mig för att den här går att använda när som helst och jättemycket. Med sneakers eller sandaler. Barfota eller med en klack. Du finner en egen här (köplänk via Apprl)

Här står förresten en byst och väntar på att få flytta in på rätt plats …
Äntligen kan jag snart börja plocka ur alla lådor jag fyllt med gamla prylar under de senaste tiden.

Nä, nu rundar jag av. ses imorgon. Godnatt.

Kommentarer till “Innan huvudet når kudden

  1. Jag arbetar som specialpedagog på en skola och befinner mig mitt i smitthärden hela tiden! Det känns så märkligt att övriga samhället stänger ner och vi i skolan kör på som vanligt. Jag arbetar på mellanstadiet och där har inte eleverna alltid ett säkerhetstänk utan nyser och hostar rakt ut. Det känns oroligt för min egen del och för nära och kära, alla i min närhet är dock friska än så länge…

  2. Älskar det här inlägget..inte alls svamligt 😉 Inspirerande med mer o-kurerade bilder från ditt hem. Jag är verkligen heminrednings-challenged, skulle inte kunna skapa en look i ett rum om mitt liv så hängde på det, och därför älskar jag dina mer otvungna bilder, där allt matchar men inte matchar (svårt att förklara hur jag “läser” dina bilder). Det är liksom “beboligt” och inte fixat/stylat/matchat till max. Så även om jag inte har eller kan ha dina exakta möbler, kuddar, färger, ljusstakar, så kan jag ta med mig KÄNSLAN, och det påverkar mig sedan starkt i mina inredningsval, vilken känsla jag vill ha i mitt hem. Att det inte hänger på specifika produkter. Ville bara säga TACK för det. Du når ut och ända in i mitt hem mer subtilt, inte typ “köp den här kudden och ditt hem och liv blir fulländat” (har aldrig varit din ton förstås, men sådana budskap kan blockera mig lite, som inte har inredning som passion, är mer nyfiken på det). Klänningen är heller inte alls min stil (är mer en jeans och t-shirt kind of girl, alltid) men det behöver den heller inte vara för att jag ska bli inspirerad ändå. Det är verkligen häftigt att du kan beröra så, så skillat och coolt och trovärdigt 🙂 Jag läste det här inlägget som väldigt otvunget och det landade sååå bra. Tack för att du förmedlade något gott i dessa tider av oro 🙂

  3. Mitt liv är minst sagt påverkat. Jobbar som maskör med film och tv. Började året med bokningar till mars 2021. Ligger nu hemma med förmodad Corona (obs verkligen light version) och alla bokade jobb är antingen pausade eller framflyttade på obestämd tid. Läskigt tomt i kalendern. Men passar på att kolla ikapp massa tv-serier och filmer. Kollar massor instagram live från olika fantastiska kollegor världen runt som delar med sig av sina kunskaper. Och försöker ladda alla batterier för att komma tillbaka stark när det går. Det är härligt att dölja dig och dina kollegor där nere i Varberg. Inspirerande nätverkande och systerskap som jag försöker ta med mig till min yrkesvärld. Tack 😊

Kommentarer stängda