Jag skulle ljuga om jag sa att det inte känns pirrigt just nu. Nu är jag nära lansering av mitt nya varumärke KLco och tänker bjuda med er in i min resa framåt. Nu hissas ridån upp och ni ska få kika in på vad jag pysslar med.

Först och främst vill jag berätta att hela konceptet bygger på social hållbarhet – jag vill skapa en mjuk plats, både digitalt och fysiskt, där generationer möts, kunskap utbyts och kreativiteten får flöda fritt. Klco kommer integreras med mina andra verksamheter på ett alldeles förträffligt vis. Både mitt arbete med mina digitala kanaler, det ideella arbetet med Ett Mjukare Varberg och mitt nya varumärke KLco kommer nu att inrymmas på samma fysiska plats.

Hos KLco kommer man kunna komma in – både fysiskt och digitalt – och ta del av allt jag som själv håller nära och inspireras av. Ni som följer mig vet att jag brinner för att dela med mig av upplevelser och kommer kombinera detta med ett litet men noggrant utvalt produktsortiment. Jag har omsorgsfullt valt ut och tagit fram ett litet antal produkter – de flesta skapade av mig, men en del från andra kreatörer som jag beundrar och inspireras av.

Just nu har jag fullt upp med att få ordning i lokalen som ska vara en visuell knutpunkt för KLco’s både digitala och fysiska forum.
Platsen kommer delas med tjejerna på We are Laja som jag redan jobbar mycket med i olika projekt. Våra verksamheter kommer stundtals vävas ihop och jobba hand i hand men är också två helt fristående företag där jag gör min grej och de gör sin.
Ett väldigt inspirerande och roligt sätt att jobba på.

Titta! Här står vi mitt i vårt nya rum. Hundar, ungar och vänner ska vara med såklart. Här ska alla vara välkomna!
Men som du ser – det är lite att göra fram till 1 maj då vi får nycklarna…

Ni hänger väl med? Ska börja visa er hur lokalen tar form kommenade vecka

Allt dokumenteras – här har Anna  sonen Fred under armen och mobilkameran i högsta hugg och jag funderar över kulörvalen.  Det är som vanligt –  familjen hakar på och är en del av företagandet. Det är så kul att ha med alla positiva energier och allt engegemang in i det nya.

Den här lilla filmen som Företagarna i Varberg spelade in med tjejerna i veckan visar exakt varför jag är så glad att få dela lokal med We are Laja – här får ni en liten rundtur och deras tankar kring verksamheten, så kul ju.

Så nu är det dags att välkomna er in till KLco – signa upp dig på nyhetsbrevet med en gång och börja följ på instagram.
Det blir en rolig, spännande och inspirerande resa att ta del av.

målning: Anna Ileby

Kommentarer till “Nu börjar det – Välkommen till KLco !

  1. Så himla inspirerande!! Jag tror du ligger helt rätt i tiden!! Möten över alla gränser och kreativitet. Jag suger i mig inspo! Stort lycka till!
    <3

  2. Jättespännande att följa din resa. Lycka till! Hur signar jag upp för nyhetsbrev?

  3. Äntligen👍Så spännande o alldeles fantastiskt härligt….Hänger både här o i den fysiska butiken/miljön….Lycka till🌟Det kommer att bli super….väntar på mitt vackra förbeställda plagg🙏

      1. Grattis! Vad roligt och modigt! Kan du skriva ut hur man uttalar namnet på ditt nya företag, är nyfiken!

Kommentarer stängda