Vi kikar lite på vad jag sparat ner det sista tycker jag.

Om allt faller väl ut så sätter jag mig i bilen och kör ner till vårt lilla hus i Frankrike nästa vecka. Tiden har gått så fort så jag har knappt hunnit tänka på det och nu vet jag knappt hur jag ska få ihop allt så jag kan komma iväg men jag ska sannerligen göra mitt bästa. Omedvetet kanske jag har haft huset tankarna ändå för när jag tittar på vad jag sparat ner så är det definitivt något jag skulle klä mitt hem med där nere…
Bästa inspirationen kommer från ett projekt av Studio Andrew Trotter – Från ett litet palats i hjärtat av Salento, Puglia, @casa.soleto
Hur fint!?

Älskar det här. Golven, lampan, tavlan, färgen på dörrarna, klängväxten, ja, även flyttlådorna..

Helt plötsligt ser man valv överallt – håller ni med mig?

Placeringen av tavlorna med olika passpartout, så snyggt med rött, golvet och valv – igen.

Alla foton från Casa Saleto är tagna av @salvalopez

Jag letar också efter inspiration till nästa års mönster – jag tänker mig en vild trädgård full av Digitalis i olika kulörer. Den här från Cedric Morris sparade jag.

Jag sparar också ner mycket från @Ullajohnson – allt är så vackert här.

Osäker på om vi kommer gå violett 2022 dock…Men älskar mönsterkombinationen!

Jag tittar också på olika bilduttryck och vinklar. Sparar ofta ner från @brennerjulia för jag älskar hennes foton. Så mycket känsla och tanke bakom varje foto – imponerad av komposition, ljussättning och redigering.

Mums  – alla hennes foton är som en påse karameller. Tänk om jag kliper kort lugg nu igen.
Snälla stoppa mig!!!!!

 

Kommentarer till “Inspiration det senaste

  1. Hahaha! Lugg är 💫💫💫 längtar alltid efter att klippa lugg! Gör det! (Säger jag som inte klippt på många år😉)

    Underbar inspiration! Särskilt blomstertavlan! ❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Lovar att säga till om det blir aktuellt med att klippa luggen✂️💇‍♀️……..tror inte att det skulle hjälpa😅🥰

Kommentarer stängda