Nu är det inte många timmar kvar på detta år och det gör mig lite sugen på att titta i backspegeln och se vilken resa jag gjort under de senaste månaderna.
Jag gjorde en sammanfattning i storys på Instagram och skrev några lättsamma rader till fotona jag valde ut att reposta.
Kors vad härligt det såg ut!

Så mycket fantastiskt och, hå hå ja ja, vilken trädgård!! Buketterna och den gulliga hunden – glada och fina barn också. Jätteskojiga jobb och resor till både Island och Frankrike. Så instagrammigt och härligt.

Blev nästan lite provocerad för det där stämmer ju inte alls. Jag har ju mått skitdåligt!
Eller inget var ju en lögn såklart, det var himla vackert och bra under 2019 men svårigheterna vi gått igenom är inte med i den där lilla fyrkanten. Och där vill jag ju inte ha dem heller.

Det blir sannerligen en skev bild av verkligheten på Instagram väldigt ofta – det är viktigt att ha med sig då man scrollar igenom alla vackra flöden och själv känner sig otillräcklig.
Ingen kommer undan sjukdomarna och svårigheterna i livet – det spelar ingen roll vart man köpt sin tröja eller soffa.

Ok, nog om det. Nu vill jag lämna er med något peppigare än detta svammel.

Jag har åkt på semester och ser fram emot dagar fyllda med aktivt familjehäng blandat med mycket vila. Har packat ner både UNO, Memory och kortspel. Och typ hundra pocketböcker…

Här är förresten årets hjälte. Här sitter han och hjälper mig med bokföringen och jag kan inte tänka mig något peppigare att lämna er med än att verkligen bedyra min kärlek för den här klippan i mitt liv. Ingen inspirerar och stöttar mig mer än Jonas. Detta året hade jag gått under utan han vid min sida.
Kram till er och Gott Nytt år!

Kommentarer till “Instagramsvammel och kärlekförklaring

 1. Men är det inte det som är det fina med instagram, eller andra social medier, att vi får ljuga ihop en bättre tillvaro? Så länge alla kommer ihåg att det bara är en liten liten del av verkligheten så är det väl bra om vi lyfter fram det som faktiskt är bra, just där och då. Elände finns det överallt ändå, och vi behöver balansen mellan den och glamouren oavsett om den är sann eller inte.

 2. Gott slut och gott nytt ✨Tack snälla för ditt ”svammel”. Själv har jag gråtit massor idag, men vet att en bara kan förlora sin mamma en gång. Året det hände var 2019, det kommer aldrig tillbaka. Men vackert har det också varit emellanåt. Livet ❤️

  1. Beklagar verkligen – så sorgligt. tårarna helar och det är så viktigt att låta dem få komma. Önskar dig ett läkande och mjuk 2020. kram Kristin

 3. Hoppas att ni har det fint🌟Så sant att Jonas är en helt fantastisk människa🙏Make,pappa,svärson ja så mycket mer…..
  Du är väl värd det bästa💙
  Kramar på er♥️O Gott Nytt🥂

 4. Ligger i soffan, läser Lises lettering och konstaterar (inte för första gången) att du är helt makalös på att skildra kvinnor. Bara så du vet! I övrigt önskar jag dig ett bra och roligt 2020, att allt går din väg och att alla du tycker om har det fint.

  1. Omg!!! Vilken komplimang. Tusen tack för detta.

   Önskar dig ett mjukt 2020. kram k

 5. Tack för att du verkligen så innerligt delar med dig av dessa kontraster i ditt liv på din fina blogg. Alltid givande på olika sätt ❤️ Känner igen mig….Gott Nytt År på dig och din omtänksamme man 🌟

 6. Jag sorterar bort mer och mer av bloggar och instagram, men din blir alltid kvar. Du gör skillnad och inspirerar i den bästa av blandningar! Gott nytt år!

  1. Det glädjer mig – jag sorterar själv bort mucket just nu och förstår att det är den samtid vi går till mötes. Man behöver vara relevant för att fortsätta arbeta med dessa forum – ska göra mitt absolut bästa för att ha en vettig röst och att fortsätta inspirera med mina foton. kram till dig och stort tack

 7. Gott Nytt År Kristin <3
  Älskar din blogg, din bilder och texter. Får torka en tår när jag läser om din kärlek till Jonas, så fint och vackert. Känner Med Er. Kram Eva

  1. Åh tack Eva – är så tacksam över att jag mött en så trygg och bra livspartner.
   Kram till dig

Kommentarer stängda