Jag är mitt i packningen av tre handbagage och redan stängt väskorna med familjens kläder och ställt i hallen. Min Jonas gör det sista på min kvittoredovisning och jag kastar ur mig uppskattande kärleksförklaringar var tionde minut. Är så tacksam över att han lyfte det från mina axlar. Phu.

Vi ska på semester jag fattar inte riktigt att vi är redan är här ~ kvällen före. Jag som skulle städa alla lådor, måla badrummet och sortera min garderob i mellandagarna. Inget av detta blev gjort.
Men typ allt annat blev gjort idag skulle jag kunna säga, kors vad jag flugit runt med måsten hela dagen och nu närmar sig klockan 22.30…

En snabb kiss med Boris så ska jag lägga huvudet på kudden därefter.

Men innan detta vill jag dela med mig av ett av mina foton till er. Jag tog bilden på Island i juni – den frihet och tillhörighet den symboliserar känns väldigt fint.

Jag tryckte upp den på matt papper i 70×100 och tänkte ge den till en av er som följer mig på blogg och Instagram.

Kika in här och lämna en kommentar om vad du önskar dig i stort eller smått under 2020.
Ha en fin vecka nu.

Kommentarer till “Kvällen innan – och ett fint foto till er

  1. Det jag önskar mig för 2020 är att pappa blir frisk från sin cancer, och att jag får uppleva lycka igen. Stora önskningar men liksom för dig har mitt 2019 varit tufft, och skulle så gärna vilja ha ett år där det är lättare att andas och gravitationen inte drar lika mycket nedåt.
    Kram

  2. Hej!”Det är i motvind och inte i medvind en drake flyger”,det vill jag ta med mig in i 2020./Helen

  3. Hej! Har inte insta (blir så stressad o skrållar allt för mkt) men klickar in på den ändå från din blogg.
    Jag önskar mig en mindre stressad känsla för 2020. Lättare sagt en gjort. Med det ligger också en önskan om att försöka se det fina i kaoset.

    1. Hej, det var klokt att ta bort appen om den gör dig stressad – har vänner som har gjort detsamma. Tror att fler och fler plockar bort distraktioner som skapar stress från sin vardag och vill vara i nuet. Heja dig!! kram

Kommentarer stängda