Hurra vilka spännande och kreativa dagar vi haft. Sofia Draco är i Sverige och vi har passat på att spela in nya avsnitt av På Djupet.
Är så full av respekt och beundran för denna tjej. En multitalang som kan allt!
Får liksom världens kraft och pepp av hennes energier.

Min trädgård har typ blåst sönder och det känns lite deppigt såklart men jag försökte göra den fin för inspelning och spännande gäster på besök.

Marina kom och hade ett mjukt och givande samtal med mig.

Emma var också här och jag är verkligen nöjd med den spridning av de olika ämnen vi pratade om under dagen.

Den här tjejen har ni inte sett i min kanal förr – Therese på @plantbythess. Hoppas våra vägar korsas snart igen för jag fick otroligt mycket fin inspiration och pepp av denna tjej.

Sista mötet i växthuset för dagen – Stina Vilocette. Så himla fin och bra tjej – älskart hennes engagemang för ungdomar.

Är så pepp och stolt över de avsnitt vi spelat in. Känner i magen att det ger ringhar på vattnet och att vi skapar något riktigt viktigt och bra med våra samtal där under vindruvorna i taket.

Här finner du de avsnitt vi redan släppt och du kan lätt börja prenumerera på min kanal så du får notis då vi publicerar nytt. Nästa gäst är Lisa Burenius.

Efter intervjuer satte jag Sofia och barnen på att laga middag medan jag cyklade ner till stranden och skapade änu mer rörlig film – denna gång med Simon Lautrup bakom kameran.

Det var ganska kraftig vind och havet bjöd på ett vackert skådespel.

Tror ni jag badade? Solnedgången var helt magisk i alla fall och Simon gjorde ett strålande arbete.

Intensiva dagar nu och jag jobbar mot minuterna. All fine by me – älskar då det går fort och jag får mängder av energi av det. Lite ledsen över att jag inte hann springa idag dock. Min kropp behöver ta ut sig för att hjärnan ska funka maxat och vara skarp under dessa dagar. Därför sätter jag klockan tidigt och hoppas jag har ork att springa en snabbis innan vi har samling på morgonen.

Imorgon är ju nämligen höstens viktigaste dag – Ett Mjukare Varberg äger rum på Arena Varberg och vi kommer fylla den med 2000 personer som kommer för att ta del av föreläsningar, musik och kloka samtal där vi lyfter fram och talar om de utmaningar dagens unga möter i vårt digitala samhälle och hur vi tillsammans – vuxna och ungdomar – kan hjälpas åt att skapa ett mjukare Varberg att leva och växa upp i.

Det finns ett fåtal platser kvar till kvällens arrangemang – du bokar din kostnadsfria biljett här>>

Kommentarer till “Intensiva och roliga dagar på jobbet

  1. Blir så glad av alla kvinnor som verkligen går sin egna stig. De trampar upp den så bra åt oss andra. Att man kan lyckas som människa utan att man måste ha vassa armbågar och alltid vara urstark. Att man kan bli stark av att visa sig svag. Har tänkt så ofta på det på sistone. Vad häftigt det är att du är så bjussig och delar med dig av de du möter och så vips har man ännu en förebild!

  2. Tack för gårdagskvällen🙏Så djupt o innerligt berörd💛Vilken kväll ni skapat!
    Så mycket kunskap,klokheter,humor,glädje,engagemang ,samhörighet musik o sång🌟
    Ni är fantastiska👏💪👌

Kommentarer stängda