Samarbete med Simple Feast

Ibland flyter allt på hur bra som helst och vissa veckor blir helt upp och ner. Vis av lärdom så brukar jag se till att försöka underlätta så mycket som möjligt under hektiska perioder.
Under hösten samarbetar jag med Simple Feast och ingen var gladare än jag denna söndag då det levererades en låda middagar till vår dörr.

Jag som var själv hemma med barnen satte igång med kvällsmaten samtidigt som jag gjorde tusen andra saker.

Så bra att ha middagen nästan färdig. Några enkla steg som tar ungefär tio minuter sedan står middagen serverad på bordet. Allt jag behövde göra var att färdigställa maten med hjälp av menybladet. Simple Feast kockar hade förberett resten.

Hurra och tummen upp från oss alla. Disken fick stå kvar på bänken och vi satte oss sedan och myste med popcorn och favoritserien i soffan.

Dagen efter var Sofia hemma hos oss och vi jobbade på som tusan tillsammans. Barnen kom hem från skolan med kompisar, slängde i sig lite mellis och drog  vidare medan vi arbetade vidare. Helt plötslogt tittade jag på klockan och konstaterade att det var både dags för middag och för mig att åka iväg på en annan inspelning.

“Här – du får göra middagen ihop med barnen!” sa jag till Sofia och ställde fram alla förpackningar och la menybladet på köksön. Både lätt och roligt för dem att göra ihop. Så när Jonas kom hem fick han sig en glad överraskning i köket där det var fullt ös.
Vi avslutade kvällen med tända ljus och Sofias ljuva stämma till akustisk gitarr. Barnen gjorde stora ögon och applåderade efter varje låt – så avis på alla familjer som har musiken levande och nära till hands. Ett fantastiskt sätt att umgås på.

Dag tre var även den ganska maxad och både Sofia och jag var tacksamma över att plocka fram Simple Feast förpackningar till lunch och svänga ihop.

Jag har fått en del förfrågningar angående förpackningarna maten kommer i och det är så himla bra för de har gjort allt för att Simple Feast ska bli världens mest klimatsmarta matkasse. De serverar vegetariska och veganska rätte & de har enbart ekologiska ingredienser samt har förpackningar gjorda på växtfibrer från majs, socker och potatis.

Vi stekte ris som vi strösslade rostade sesamfrön över och värmde chiligrytan.

Sallad med koriander och selleri i är ju bara för gott!

Lätt som en plätt. Vi tog bara hälften så barnen kunde äta samma då de kom hem.

Vi var hundvakt till Odin och det var två sugna grabbar som satt och tittade på oss då vi åt. De fick lite rester i sina skålar efter lunchen.

Mums. Sesamfrön på riset och en myntayoughurt gjorde verkligen pricken över i.

Tack bästa Simple Feast för att ni räddade denna veckan och fixade goda middagar till oss alla.

Läs mer om hur Simple Feast funkar och se om det är något som skulle kunna passa er familj.
Använd koden KRISTIN10 så får du dessutom rabatt på första beställningen >>

Kommentarer till “Räddade veckan med goda och lätta middagar

  1. Himla gott o rikligt🙏Tacksam över att det fanns lite rester kvar i kylen 👌som jag tog några skedar av efter Ett mjukare Varberg😋

Kommentarer stängda