Här kommer ett sent hej från min tisdag. Har nattat ungar och satt och jobbade när jag plötsligt kom på att jag lovade mig själv att börja blogga varje dag igen. Så himla bra!
Allt lades åt sidan och jag sitter nu här med ett öppet blad och lite bilder jag knäppt under de senaste dagarna.

Älskar ju denna plats – den paus i vardagen den ger mig i både bild och text. Här ska det få vara lustfullt högt och lågt, glatt och ledsamt.

Min man är iväg på jobb några dagar och jag rattar familjen på egen hand. Tycker det är ganska skönt faktiskt – slipper man en extra människa att ta hänsyn till och ha dialog med och kan ha fullt fokus på barn och deras behov. Men nu har jag all disk, upppackning av matkassarna, gå ut med hunden och förbereda morgonstunden så den flyter problemfritt kvar att göra själv… & klockan är över 22. Sjunker ner i mitt blogginlögg lite till och prokastinerar.

Jag har en bloggplan under veckan – allt kan hållas rörligt givetvis för jag bestämmer själv om jag vill kasta runt och vänta men så här ser den ut.

– skriva om hur det gick på Ett Mjukare Varberg förra veckan
– ha ett Lately-inlägg om vad jag gjort på jobbet bland annat
– ett inlägg med mobilbilder från helgen
-uppdatering från trädgården
– eventuellt en intervju med min man

Ja, så ser det ut. Har ni några önskemål på inlägg så dela gärna dem i kommentarsfältet.

Jag vet att jag intervjuade min man 2016 och det var ganska allmänna frågor och inget på djupet direkt.
Här kan du ta del av det inlägget – det mest lästa inlägget någonsin faktiskt så jag antar att många är nyfikna. hahaha…

Jonas har mycket klokskap inom sig och jag utmanas alltid och växer vid hans sida. Utan hans driv hade jag inte åstadkommit det jag gjort i mitt liv. Hans hunger efter att utvecklas privat och i sitt yrkesliv inspirerar – och det smittar liksom av sig.
Man blir nyfiken på vad som formar en sådan individ och jag tycker att hans historia är viktig att dela.

Ok, nu får jag ta tag i mina måsten här. Fint för mig att jag ändå tog mig tid att pausa och skriva några rader till er.

Har du sett Unbelievable på Netflix förresten?
Den är viktig och bra, den borde alla se. Kram till er.

Kommentarer till “Intervju med min man?

 1. Hej, och tack för fin inspiration alltid. Inte bara just idag. Har under ett tag klurat på om inte ett betongbord liknande ert vore rätt för oss när vi ska byta ut vårt tråk-ikea-bord. Men jag hittar inget att köpa. Var är ert fina ifrån? Eller råkar du veta var man kan köpa ett?

 2. Kul att du skriver lustfullt, inte lustfyllt. Vet inte om det var medvetet och jag säger det absolut inte för att märka ord. Tvärtom, du har ju ett bättre ord! Fullt av lust och glädje. = Lustfullt. 😊❤

 3. Så tycker jag med, att det ibland är skönt att få ha ansvaret själv och inte behöva ta hänsyn till sin partner. Men allt annat lämnar ju också på en själv.. Fin placering av smörpaketet på stolen 😉 Ha en bra vecka!

  1. Hahaha! Gu så kul att jag tog bort den från bordet då jag tyckte den störde bilden och så ställde den där för att sedan glömma… typiskt bloggig grej antar jag 😉 karm

 4. Så kul att du väljer att blogga varje dag! Älskar att kika in här och få ta del utav glimtar från ditt liv! Kram

 5. Allt det du tänker skriva om känns så spännande och roligt att få ta del av ❤️ Vilken vacker klänning Har ni den på FGL? 🤗

  1. Så sjukt att det får gå till så här. Och så van man är över att samhället är fucked up.

 6. Gärna en intervju med din man! Han verkar både klok och mjuk, en fin förebild!
  Och Unbelievable såg jag alla avsnitt i sträck, när jag var hemma sjuk förra veckan! Såååå. Bra.

Kommentarer stängda