it’s pretty foggy out there today

foggy_Kristin_lagerqvist-8173

Dimman ligger tät över Varberg idag och jag tar vägen om kallbadhuset på vägen hem. Tar djupa andetag av havsdoften och funderar över veckan.foggy_Kristin_lagerqvist-8164

Jag saknar baden.

foggy_Kristin_lagerqvist-8170

Jag är på väg härifrån, från Lovely Life. Och det har varit härligt på alla sätt sannerligen. Men det är dags för mig att bryta ny mark. Det blir lite som en julklapp faktiskt då jag flyttar nästa vecka.

foggy_Kristin_lagerqvist-8166

Spännande att se vart jag tar vägen, inte sant?

foggy_Kristin_lagerqvist-8161

Vi fyra som har drivit den redaktionella sidan (och det med bravur om du frågar mig) det senaste året är fina vänner och jag är säker på att våra vägar korsas snart igen. Läs Ulrikas krönika om Lovely Life och våra planer. Jag är väldigt stolt över vårt arbete här och över den vänskap som vi funnit i varandra. Håll dig uppdaterad på Ulrikas, Amelias och Johannas bloggar för att se vart de tar vägen.

foggy_Kristin_lagerqvist-8176

Jag kommer fortsätta fota blå blommor på mitt vardagsrumsbord och en och annan frukost. Kanske att jag bjuder på glimtar från hem  jag besöker och tar med kameran på resor också… Du följer väl med?

 

foggy_Kristin_lagerqvist-8180

Sist men inte minst. Lisa döpte tavlan till ” Månens stämpel” Bästa namnet, helt enkelt.

Nu ska jag sätta på mig min varmaste jacka och åka och fota en julkonsert i Tvååker. Det blir mysigt.