Efter tre bitar bananbröd med mycket smör och efter en evighetsläggning ramlar jag ner i soffan. Kanske blev inte dagen som den skulle ändå.
Hade ju tänkt ha det så mysigt med massa bak, levande ljus, musik och härliga ungar.
Är själv hemma med två barn och hund några dagar och brukar tycka det är himla skönt. Man får så mycket gjort när man är den enda vuxna hemma tycker jag. En mindre att förhålla sig till liksom…hahaha.

Vaknade redan 04.30 av en sjuk liten kille och sedan har dagen gått som i ett hejsan med ungar, hämtningar, lämningar tvätt och bajsenödig hund.
Sedan tuggade hunden upp astmasprayet och katastrof uppstod. Allt är nu under kontroll. Trots att inga lussebullar är bakade och mamman inte hunnit duscha.

Så gjorde jag sönder den här vackra också. Vilken skitdag det blev.

Men banankakan blev kalas och nu ska jag hänga upp tvätten och sedan sova ikapp förlorad sömn. Hej vecka 50 imorgon!

Jo, en sak till. Missa inte att lyssna på Inredningspodden som jag är med i denna vecka. Där avslöjar jag att jag inte har så stor koll på inredning som jag tror  många föreställer sig och så kallar jag min blå soffa Manchestersoffa. Ha! Det är ju en Chesterfieldsoffa. Sa ju att jag har noll koll.
Eller jag har nog någon orddyslexi (finns det?)  Säger ofta att jag ska sätta på Boris bältet men menar ju förstås hans koppel…
I alla fall. Tack för att du kom Emelie Sundberg! Ska lyssna ikapp alla de andra poddavsnitten också. Här finner du avsnittet med mig och här har Emelie bloggat om mötet med mig.

 

Kommentarer till “Jag är med i Inredningspodden idag

  1. Åh, det skall bli kul att lyssna på:-).
    Här blev helgen absolut inte som jag tänkt, influensan dök upp och så fick boka av allt ‘julkul’. Men det är bara att gilla läget och tacka för att man fick lov att ta det lugnt:-).
    Kram och fin vecka till dig!
    Caroline

Kommentarer stängda