Idag har jag jobbat halva dagen hemma och halva dagen hos FGL Store.
Har nu bunkrat upp med yoghurt, granola, gott kaffe, citroner och ingefära så man aldrig behöver sakna något då man är här.

Visst har det blivit mysigt?
Det är många som frågar vart de fina sofforna och mattan kommer från. De är från Melimeli såklart. Så fina! Vi köpte två stycken Blanca 3-sits i petrol och  Cloudy Rug Large passar fint där i mellan. Jag ska fota  mer detaljer från lokalen och berätta hur vi tänkt med inredningen och vilka smarta val vi gjort, Ska bara hinna knäppa lite fina bilder först.

Idag har jag istället knäppt bilder på nyheter till shopen.

Blommiga skjortor och brallor tänker jag att alla vill ha. Tyget är ju dessutom tryckt med den där speciella ler-tekniken jag berättade om. Fint hantverk sannerligen.

Vi har packat massa prints och klänningar också.

Detaljer hos oss.

Det där yoga-eventet jag berättade om igår är redan fullbokat förresten. Vi måste styra upp ett till såklart. Återkommer till det.

Nu grusar sig mina ögon och jag vill nog helst krypa till sängs. Måste bara beta av lite jobb och leta upp en flott klänning till helgens gala först.
Vad tror du om den här? Mir tipsade om den här blå?
Kanske bara borde ta något ur garderoben men det är nog extra kul att klä sig i något nytt då jag både är nominerad och ska dela ut pris. Tips?
Är ju lite ute i sista minuten känner jag…
Återkommer och visar vad det blir i veckan.