Vid lunchen kom ljuset – jag satt och jobbade vid köksön med krokig rygg hela dagen.

Kaffe på kaffe. Mail betades av och min lista blev kortare och kortare.

Jag tänker mycket på resan just nu. Livsresan alltså. På lördag passerar ännu en födelsedag och jag känner av hela mitt hjärta att jag vill gå dit min lust tar mig.
Kanske bjuder jag på hämtpizza sa jag och mellanbror höjde på ögonbrynen och fnissade – “det låter inte likt dig alls – lite lat va…?”
Men så kom vi båda överens om att förändringarnas tid är här – man behöver inte alls göra som man innan gjort. Det går att ändra sig och byta väg för enkelhetens skull. För att det är lite lättare att bära utan massa tungt bagage.

Skissar. Skalar ner. Skalar upp.

Ska bli roligt att dela med mig av vad jag skissar på.

Kanske då körsbären slår ut här i köket.
Önskar er en fin start på veckan.

Kommentarer till “Jobb vid köksön

 1. Så spännande o härligt👍Äter gärna hämtpizza el vadsomhelst….skala av el på o skissa ….gör det du vill,önskar o e bra på🌟
  Lustfyllt o nytänk är mantrat….

  1. Ja, idag kändes det tusan som vår och jag såg snödroppar i rabatten…
   Hoppas verkligen inte några körsbärsträd slår ut i blom än. Lite för tidigt.

 2. Det verkar klokt att skala ner. Jag avundas dina körsbärsgrenar. Jag har lindat in mina små körsbärsträd för att skydda dem från den lappländska vintern. Förra vintern var hård mot dem, men jag hoppas denna vinter ska behanda dem väl.

  1. Håller tummarna för dina träd. Förra året tog en köldknäpp alla mina äppelblommor och vi fick inte ett ända äpple -… så sorgligt.

Kommentarer stängda