18.46 kände jag mig helt klar med denna söndag och redo för sängen. Men då har jag dock varit uppe sedan 05 och fyllt dagen med serien Alifat, promenader, bad, pussel & mysigt häng med de bästa.

Jag fotade mig i den här fina ärmlösa blusen också.

Vilket hantverk! Ångrar så att jag inte också köpte ett nattlinne…

Fina detaljer i ryggen.

Pussel med 1000 bitar på gång. Vi har spelat  mycket kort och ritat under semestern och vi vill fortsätta dessa goda vanor här hemma. Lägga bort telefonen och umgås kring något pyssligt.

Här ser du en liten glimt av tapeten jag satt upp i hallen förresten. Mönstret ska lanseras i dagarna och i slutet av veckan ska jag visa er hur bra det blev.

Så himla härligt att vara hemma igen och att vardagen kickar igång. Har längtat.
Var snabb på att ta ner alla julstjärnor och fixa våriga blommor från torget direkt då vi kom hem. Men nu undrar jag lite vart de här har odlats. Läste precis  Mokkasins senaste inlägg om snittblommor i vintertid och blev påmind om att jag helst inte ska köpa detta.
Tycker det var så himla bra och tänkvärt så klicka dig in för att läsa du också.

Kommentarer till “Mimosa, sol och hantverk

  1. Vilken vacker blus, så fina detaljer!
    Instämmer i att det är ett dilemma, det här med snittblommor! Jag plockar torkat i dikena, just därför, men det är ju inte riktigt samma sak som en fräsch bukett mimosa, det får ju erkännas. Har svårt för konstväxter, men kanske ändå?

Kommentarer stängda