Denna bilden får sammanfatta status just nu. Ena foten här och den andra där.
Fiskgrytan puttrar på spisen, bordet är dukat, barnen är på väg hem för middag, grannar är på ingång och min man kommer med tåget från Stockholm. Jag har tryckt in det mesta i denna dag och extra glad är jag över träningen där jag nu lyfter mer än jag någonsin gjort. Hade laddat för att dra på mig den röda t-shirten efter dusch men landade i blus som vanligt.
Jag skulle vilja passa på att tacka er för den fina dialogen vi haft här inne det senaste – jag uppskattar det verkligen och det är ingen hemlighet att ju fler avtryck ni lämnar här inne och ju mer feedback jag får på mitt arbete desto roligare är det att blogga och finna nya vinklar att dokumentera.
Vi behöver inte alls tycka samma utan jag tycker samtalet är givande och vi lär av varandra – inspireras, utbyter kunskap och pepp här inne. Stort tack.

Nu kom min man hem så jag ska försöka avsluta. Vi ses imorgon igen. Då ska jag visa min samling som olyckligtvis har gått sönder en för en…
Önskar er en fin helg. stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *