God afton,

Har precis varit ute med Boris och glädjande konstaterat att syrener snart blommar längs vår promenad.
Tiden mellan hägg och syren – den är underbar. Jag har en vän som alltid tar en veckas semester i maj för att njuta av våren – det är så lätt att allt drar på med jobb och måsten så man missar hela njutet.
Lite så känner jag nog faktiskt nu – jag har en extrem arbetsbelastning just nu och har inte varit ledig många timmar de senaste två veckorna. Så tokigt.
Det är självförvållat, givetvis – jag är ju min egen chef och ibland tänker jag bara “åh, det måste gå!!” och så kör jag som tusan. Men vid målkanten blir jag helt matt…
Jag har tre maxade dygn kvar och sen sänker jag axlarna. Phu.

Men inget är väl mer oattraktivt än när folk klagar över att de har för mycket att göra och att de är stressade  – så slut på detta nu.
Jag har precis redigerat klart bilderna jag fotade på Nütie i hennes vackra klänningar hos Hoby Kulle Herrgård och tänkte posta dessa bilder imorgon. Ska kolla med Nütie om det är ok först – hon gör ju fantastiska houte couture klänningar på fritiden och så arbetar hon på bb här i Varberg. Då och då hjälper hon också mig att vara modell för KLco,
Lyllos mig som fann henne! Är så tacksam.

I denna klänning har jag gått i hela dagen – packat ordrar, skickat in arbeten och suttit i möten. Nu är det dags för tidig läggning för dagens första arbetspass imorgon är en tångsafari ute på Getterön. Ska faktiskt gå  ner i källaren och leta upp en tjock våtdräkt med luva med en gång…

Hoppas ni har en fin vecka.