Sommardagar rullar förbi i en rasande fart och jag har varit alltför optimistiskt. Som vanligt. Jag tänker att jag ska kunna jobba och ha typ semester samtidigt men det går ju aldrig, hahaha…
Men jag tycker det är någon form av semester när mailkorgen och uppdragen lugnar ner sig – nu kan jag endast fokusera på mitt egna och min egen verksamhet.

I butiken är det fullt tryck och många glada sommarkunder – staden skiner verkligen upp den här tiden på året. Stort tack till alla som kommer förbi.
Efter en dag här är jag helt slut och det finns inte mycket energi till varken sociala saker och trädgårdsarbete. Jag vill lägga mig i soffan, dricka te och titta på en film i min ensamhet men försöker ändå ta mig i kragen.

Jag plockar in buketter och binder upp blommor…

…& lagar en god sommarsallad med blommor på.
Här har jag varvat varmrökt lax med gårdagens kalla potatis, vattenmelon, hyvlad fänkål och en sås på grekisk yoghurt, mynta, citronzest, salt och peppar.
Gott!

Rosorna  peakar i trädgården och här gäller det att njuta fullt ut. Ställa i vas och dokumentera.

Och ja, jag har beställt ny lera till min ateljé och nu är det dags att sätta igång på riktigt för säsongen här ute. Jag har kreativa planer och det ska bli skoj – det är bara tiden och energin som saknas dessvärre.

Lite spridda tankar om sommaren. Har ni några önskeinlägg för sommaren på bloggen? Hjälp mig med uppslag vetja så ökar jag takten hör inne. Önskar er en fin söndag.

stor kram från mig

Kommentarer till “Just nu ~ energin och sommardagar

 1. Nu när du visade så vackra bilder på dina rosor, så vill jag gärna läsa mer om dessa. Flyttade in i en trädgård utan rosor våren 2021 och försöker nu fylla på lite. Än så länge har jag köpt två, men vill gärna ha fler.

 2. Jeg leser gjerne mer om hagen din, om hvordan det går med dahliablomstringen, om rosene, møblering i hagen mm.

 3. Oh glömde☺️ Historierna och varför det blev just de- dina tatueringar skulle vara jätte spännande att höra om!🦋

 4. Tack för alla fina, intressanta och lärorika inlägg du gör!💙
  Jag skulle hemskt gärna vilja höra hur ni planerar era bilresor ner till Frankrike, vilken väg ni kör, vart ni stannar etc ,det kanske är en konstig fråga men jag har inte bott i Sverige på över 35 år och har aldrig bilat genom Europa så skulle vara så tacksam för info?💙

 5. Hej!

  Kanske inlägg om små hemmaprojekt man kan ta sig för om man har ett par halvdagar till övers på semestern?

  Eller naturutflykter man kan göra, typ utflyktsplats, picnic, kul saker att packa med för förströlse för en barnfamilj.

  Eller inlägg om färger, på nått sätt! Tycker färgerna i ditt hem, på Klcos kollektioner samt i butiken är så harmoniska, och ger mig fina intryck.

  Eller djupare inlägg, som jag förstår tar mkt energi och eftertanke av dig, men som alltid är otroligt tänkvärda och lär oss och påminner oss om viktiga ämnen i livet.

  Eller nått kring trädgården, typ vilka blommor du gärna odlar om och om igen. Hur du sköter om rosorna. Eller vad du planerar för trädgården i augusti-september.

  Kram!

 6. Hej hej …i tried of Swedish…sorry if it is wrong…din trädgård är så vacker och jag älskar din passion för livets små saker. idéer om vad du ska skriva… kanske om din favoritmusik du lyssnar på i ditt fritidshus… om människor som inspirerar dig… om drömmar du fortfarande har i ditt liv…hopefully you could understand…till vilka ställen vill du resa? vilket var ett av dina största äventyr i livet? favoritböcker du har?…

  So just some ideas for for and its so fine to find your lovley instagram feed and your wonderful Shop…

  Jag skickar dig en stor kram och önskar dig en trevlig söndag…hälsningar från södra Tyskland…

 7. -Dina favorit dagdrömmerier
  -Personer du beundrar
  -Någon intervju igen
  -Dina favoritdikter
  -Dina smycken
  -Färger, stämningar, mönster, ljud/toner, mönster som inspirerar dig just nu
  -motto i livet?
  -dina tankar i ord och bild om att samla kraft från havet på olika sätt
  -mediterar du? Hur?
  -dina favoritkryddor i matlagningen
  -örten som följt med dig genom livet
  -naturens inverkan på din själ

Kommentarer stängda