Oj oj, det känns som en evighet sedan jag satt i vår baklucka och borstade tänderna efter en tio timmars vandring i Norge. Men det var faktiskt bara förra veckan…

Dagarna rusar för mig och det är så skoj med allt som händer. Försöker att njuta av sommarstunderna så mycket jag kan i mellanrummen som sagt. Här är jag i vår nya lokal och iklädd nyheterna som lanseras under augusti månad. Är så pepp på denna kollektion!
Mer pepp än jag ser ut alltså…

Vi har plockat in en ny modell i vårt team för att visa olika kroppsformer i plaggen. Tycker det ska bli kul attt jobba med Camilla och Nütie vid nästa fotografering. I veckan var hon inne och provade lite kläder så att vi är förberedda inför vår kampanjfotografering ihop.

Jag har jobbat en hel del i trädgården det sista. Har haft ett magasin på besök och fick fixa lite inför eftersom det var så himla eftersatt. Vilken tur – annars hade jag nog aldrig prioriterat detta. Känns så skönt nu när allt är fint här ute igen.

Ja. Här är jag i vår nya klänning Tove- så himla vacker tycker jag.

Nä, nu ska jag cykla iväg med min man och ta ett morgondopp och köpa nybakt. Vi båda har tagit  en ledig dag för att chilla och ha det gott. Så det här håller ju inte…. Här sitter jag och knappar på min dator. Så knasig jag är. Kram till er.

Kommentarer till “Just nu – trädgården och jobbet

  1. Åh vandring! Läser gärna om den upplevelsen, om du skulle ha den i inläggstankar – har precis börjat nosa på dylika vandringar själv.

Kommentarer stängda