Jag har precis kommit hem efter ett par dagar ute på uppdrag. Det bästa med mitt jobb är att jag får uppleva så mycket spännande saker och har varierade arbetsuppgifter. Älskar det och det passar mig perfekt.
Det sämsta med mitt jobb är att jag känner mig otillräcklig och alltid efter. Det behöver ju inte vara så – allt handlar naturligtvis om bra planering och arbetsfördelning. Ofta har jag svårt att reglera hur mycket energi saker och ting tar av mig så då blir det ibland dumt i planeringen. Tidsoptimist verkligen.

Men nu har jag inga uppdrag kvar i juli så då ska jag landa här i min butik och skapa massa skoj.

Jag ska också lägga in en rutin att bada i havet varje dag. Yes – det är bara att cykla ner och kasta sig i.

Jag ska skapa roligt innehåll till våra digitala kanaler med tjejerna, fylla på hyllorna och möta kunder hos K LAGERQVIST. Vi har redan förberett med grejer inför en reel att spela in idag eller imorgon. Ska också fixa nåån form av LIVE eller modevisning och ladda inför nästa veckas ARKIVET som är årets utförsäljning. Roligt!

Ser verkligen fram emot att komma ikapp här ute också. Vindruvor ska bindas upp, gurkor ska plockas och tomater ska tjuvas. Juli är halva in men det känns ändå som vi är mitt i starten.
Härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Kära juli – snart halva in

  1. Det är över 20 dagar kvar av juli, simma lugnt och njut! Utifrån, och säkert från alla håll och kanter, är du strålande på ditt jobb och gör makalöst ifrån dig. Skynda långsamt så du inte bara håller, utan är hållbar. Och fortsätter älska det du gör 🫶